Late Night: Άγρια επίθεση Λιάγκα-Γραμμέλη στο \"Ελλάδα έχεις ταλέντο\": \"Είναι trash τηλεόραση!\" (βίντεο)

Late Night: Άγρια επίθεση Λιάγκα-Γραμμέλη στο \

Άγρια επίθεση στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" εξαπέλυσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Αφροδίτη Γραμμέλη, μέσα από τη χτεσινή εκπομπή του πρώτου.


Ο παρουσιαστής μάλιστα, δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει για δεύτερη φορά trash τηλεόραση!

"Το ότι βγαίνει ένας κύριος με ένα βατραχοπέδιλο από τη μία, μια μπότα από την άλλη, ένα καπέλο στο κεφάλι, που δεν είναι ταλέντο, δεν είμαι ψυχίατρος αλλά μπορεί να είναι και τρελός, δεν του λες ρε παιδί μου "Μπράβο! Είσαι διαφορετικός κι εμείς έχουμε μάθει να χλευάζουμε το διαφορετικό", γιατί μπορεί να είναι πραγματικά για το Δαφνί και απλώς να μην το έχουν πάρει χαμπάρι οι ψυχίατροι. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλά ανοιχτά για το σeξ στο Survivor! Η αποκάλυψη για τις εντάσεις μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης! (βίντεο)

Δεν μπορεί να είσαι τόσο happy, τόση χαρά και χαμόγελα που έχουν οι τρεις τους, κοροϊδεύοντας… Είναι trash τηλεόραση! Αν η ταλαντούχα Ελλάδα είναι αυτή, μην απορούμε γιατί έχουμε αυτούς τους πολιτικούς και αυτή την οικονομική κατάσταση!" είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η τηλεκριτικός συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων:

Nomads spoiler: Μαλλιά κουβάρια Μαυρίδης-Αποστολία στο σημερινό επεισόδιο! Η απίστευτη ατάκα του Αναδιώτη που θα ανάψει φωτιές! (βίντεο)

"Θεωρώ ότι είναι χειρότερο από τα Παρατράγουδα γιατί στα Παρατράγουδα η Αννίτα δεν μιλούσε. Εδώ κάπου πάνε να το ωραιοποιήσουν κιόλας. Είναι λίγο άγριο πράγμα, είναι trash!" Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Η τρυφερή εξομολόγηση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη για τον κατά πολύ νεότερο σύντροφο της: «Ίσως αυτός είναι ένας λόγος που είμαστε ακόμα μαζί…»