Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Παυλίδου! Τα φιλιά και οι αγκαλιές στο μαγαζί...

Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Παυλίδου! Τα φιλιά και οι αγκαλιές στο μαγαζί...
Μία αποκλειστική είδηση έφτασε σήμερα στο Dimis blog και το Youweekly.gr και νιώθω έτοιμη για να σας την αποκαλύψω...

Όπως γνωρίζετε, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου έδωσαν τέλος στον γάμο τους, μετά από κοινή απόφαση! Μάλιστα, η διαδικασία χωρισμού έγινε σε πολύ φιλικό και ήρεμο κλίμα, μιας και έχουν 2 παιδιά που είναι πάνω από όλους και από όλα.Διαβάστε παρακάτω...

Όπως καταλαβαίνετε, είναι απόλυτα φυσιολογικό και οι δυο τους να προχωρήσουν την ζωή τους και να βρουν άλλες συντρόφους!Το youweekly.gr μάλιστα, ήταν το πρώτο που σας είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες το καλοκαίρι που είχαμε "τσακώσει" τον Χρήστο Φερεντίνο στις διακοπές του, με νέα συνοδό (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Σήμερα, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω όλα αυτά που έμαθα για την Σοφία Παυλίδου! Η γνωστή ηθοποιός, έχει προχωρήσει την ζωή της και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένη. Όπως μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Youweekly.gr, η Σοφία, διασκέδασε με τον αγαπημένο της σε γνωστό μπαρ στη Ν. Ερυθραία, όπου εκεί, τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν!

Συγκεκριμένα, όπως μου μετέφερε η πηγή μου, οι δυο τους ήταν αχώριστοι, καθόντουσαν στην μπάρα του μαγαζιού, η Σοφία καθ'όλη την διάρκεια του χάιδευε το τατουάζ του, ενώ εκείνος την άγγιζε τρυφερά στο πρόσωπο. Μία εικόνα ενός πολύ ερωτευμένου και παθιασμένου ζευγαριού!



Δείτε ακόμη: Βρε λες; Η κίνηση του Σάκη Τανιμανίδη που πυροδότησε τις φήμες, για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Και ποιος είναι αυτός που συνοδεύει την Σοφία Παυλίδου και βρίσκεται στο πλευρό της το τελευταίο διάστημα! Κανείς δεν έχει μάθει μέχρι στιγμή... όμως εγώ στο Dimis blog και το Youweekly.gr μάθαμε και θα σεβαστώ ότι δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα του.

Το μόνο που θα σας πω... είναι πως είναι συγγραφέας* και τα αρχικά του ονόματος του είναι "Δ.Δ".



Θα μου πείτε γιατί δεν σας λέω το όνομα... Εμ, κάποια στιγμή θα σας το αποκαλύψω κι αυτό, γιατί δεν γράφει ακριβώς... σε βιβλία! Αλλά είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος!

Και στο ρεπορτάζ μας τώρα στο Youweekly.gr.... Το ζευγάρι, κάθισε στο συγκεκριμένο μπαρ, της Ν. Ερυθραίας για περίπου 2-3 ώρες, ενώ αργότερα συναντήθηκαν με φίλους τους και συναδέρφους της Σοφίας Παυλίδου και διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό μαγαζί!

Πολύ μου αρέσουν αυτοί οι έρωτες! Τα φιλιά μου...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Γι’αυτό αποχώρησε η Γεωργία Μάλλιου από το My Style Rocks… Η παραγωγή την έβγαλε εκτός! Τι συνέβη;