Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στέλιος Χανταμπάκης: Η πρώτη ανάρτηση για την αποχώρηση της Πηλιάκη από το Nomads και η δημόσια απολογία του...

Olga-Piliaki-Stelios-Xantampakis-660x1024_H_645_450
News 10.11.2017 08:59

H Όλγα Πηλιάκη ξαφνικά αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads χωρίς ασφαλώς να μας εξηγήσει τους λόγους. Η ίδια το έκανε γνωστό με μία ανάρτηση της στο Instagram (Δείτε εδώ), στην οποία ευχαρίστησε τον Στέλιο Χανταμπάκη και την ομάδα της.

Στην συνέχεια, ο Στέλιος Χανταμπάκης, μόλις έγινε γνωστή η είδηση της αποχώρησης της, έκανε την δική ανάρτηση, περιγράφοντας τη περηφάνια που νιώθει για τη γυναίκα του και αποκαλύπτοντας τον λόγο που τόσο καιρό δεν είχε γράψει τίποτα γι'αυτή. Διαβάστε παρακάτω...

«Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Ολγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! "Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα... από τη πρώτη στιγμή....." #olgapiliaki #❤️#axia #tattoo»

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Παυλίδου! Τα φιλιά και οι αγκαλιές στο μαγαζί…Δείτε ακόμη: Σοκαριστικές εικόνες! Άγρια ξυλοκοπημένη πρωταγωνίστρια από το «Παρθένα Ζωή»! Αιμόφυρτη στο νοσοκομείο!

Share