«Έχω πάντα μαζί μου στα ταξίδια το αγαλματάκι των Όσκαρ γιατί...» Απίστευτες ατάκες από την Τόνια Σωτηροπούλου!

«Έχω πάντα μαζί μου στα ταξίδια το αγαλματάκι των Όσκαρ γιατί...» Απίστευτες ατάκες από την Τόνια Σωτηροπούλου!
Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε... για πολλά και διάφορα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σε κάθε ταξίδι της κρατάει το Όσκαρ σφιχτά στα χέρια της!

Η ίδια, βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, καθώς συμμετείχε με δυο ταινίες. Διαβάστε παρακάτω...

H ηθοποιός στο Seleο αποκάλυψε τον λόγο που πάντα στα ταξίδια της, παίρνει μαζί της ένα αγαλματάκι των βραβείων Όσκαρ: «Πιστεύω πάρα πολύ στον νόμο της έλξης. Έχω το δικό μου προσωπικό αγαλματίδιο του Όσκαρ και το παίρνω στα ταξίδια μου. Δεν είναι μόνο το βραβείο Όσκαρ, αλλά η επιτυχία και ότι αλλά πρεσβεύει αυτό το αγαλματάκι, που μπορεί να ελκύει».

Nomads: Με πατερίτσες η Ειρήνη Ζάχου στο Πρωινό! Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό της! (βίντεο)

Στην νέα ταινία του Νίκου Περάκη, Succes Story, βλέπουμε δυο νέα κορίτσια να κυνηγούν μια καριέρα στο χώρο του θεάτρου. Η μια από αυτές υποκύπτει και ερωτεύεται γνωστό και πλούσιο άντρα, πιστεύοντας πως θα την βοηθήσει να ανέβει κάποια καλλιτεχνικά μονοπάτια.

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει σπουδάσει… αστρολόγος! Η αποκάλυψή της on camera! (βίντεο)

Σε ένα βαθμό αυτό θα μπορούσε να γίνει και στην πραγματική ζωή μια νέας ηθοποιού, ωστόσο η Τόνια Σωτηροπούλου, κατηγορηματικά δηλώνει:

Η Ελένη Χατζίδου μιλά για τις δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό της! Έχει ακόμη το tattoo με τα αρχικά το Άρη Σοϊλέδη; (βίντεο)

«Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και σε όποιον συμβαίνει, πάει γυρεύοντας. Είναι απλά καθαρά ανθρώπινο στοιχείο και πως αποφασίζεις να διοχετεύσεις την ενέργεια σου για να κατακτήσεις κάτι. Τον ηθικό σεβασμό τον κερδίζουμε. Γενικότερα δεν μου αρέσει το στερεότυπο ότι κοιμούνται οι ηθοποιοί με κάποιον, για να κάνουν καριέρα. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου, είτε είσαι ηθοποιός, είτε έχεις περίπτερο».