Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται πώς ξετρελαίνει τον Ματέο και τα παιδιά της στην Άνδρο! Το \"κόλπο\" που ξεγελά τους πάντες! (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται πώς ξετρελαίνει τον Ματέο και τα παιδιά της στην Άνδρο! Το \
Η Ελένη βρέθηκε στην κουζίνα της, και με αφορμή τη ζύμη, με την οποία ο μάγειρας θα δημιουργούσε το γλυκό του, εξομολογήθηκε το κόλπο με το οποίο ξετρελαίνει τον Ματέο και τα παιδιά της στις σύντομες επισκέψεις τους στην Άνδρο: ‘Αγριος καυγάς στα παρασκήνια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη! Η αποκάλυψη on air! (βίντεο)

"Η ζύμη αυτή δεν υπάρχει! Έχω δώσει στη μάνα μου και έχει φάει, και μου λέει μπράβο παιδάκι μου, καιρός ήταν να κάνεις και μια πίτα! Νόμιζε ότι έκατσα να ανοίξω φύλλο! Πού να βρω την ώρα να ανοίξω φύλλο; Και να μου πετύχει χωρίς τρύπες; Δεν μπορώ! Η πιο ωραία λύση! Διαβάστε παρακάτω...

Στην Άνδρο φεύγω Σαββατοκύριακο, δεν μπορώ να κάνω 500 μαγειρέματα, θα κάνω το μεσημεριανό, γιατί να παιδεύομαι για πρωινά; Το πρωί τους βγάζω τα πάντα, χαμός γίνεται! Είχαμε την άλλη φορά εργάτες για δουλειές και μου λένε κυρία Ελένη τι πράγματα είναι αυτά που ετοιμάσατε πρωί πρωί; Και λέω εγώ είδατε τι νοικοκυρά είμαι; Τι γυναίκα πήρε; Μυρίζει όλο το κτήμα!" είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η αποτυχημένη πλαστική της Kardashian που της κατέστρεψε το πρόσωπο! Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Έπαθε «εγκεφαλικό» η Ελένη Μενεγάκη! Το «καυτό» πλάνο που την εξέθεσε on air και η έντονη αντίδρασή της! (βίντεο)