Εξελίξεις για την δίκη Παπαγγελή - Μπογδάνου! Τι έκανε ο δημοσιογράφος και τον \"σέρνει\" η Έλλη στα δικαστήρια;

Εξελίξεις για την δίκη Παπαγγελή - Μπογδάνου! Τι έκανε ο δημοσιογράφος και τον \
Στα αστικά δικαστήρια θα επιλύσουν τελικά η Έλλη Παπαγγελή και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα τους τον Ιούνιο του 2016, όταν ο δημοσιογράφος σε κείμενό του είχε αναφερθεί στο μοντέλο με προσβλητικούς, κατά την ίδια, χαρακτηρισμούς.

Χθες η Έλλη Παπαγγελή μετέβη στα δικαστήρια, όπου αναμενόταν η συζήτηση της αγωγής που έχει κατατεθεί σε βάρος του εκκεντρικού δημοσιογράφου, ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 14 Δεκεμβρίου.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις! Αυτός ξυλοκόπησε την ηθοποιό από το «Παρθένα Ζωή»! Έσπασε την σιωπή της…

Στις 2 Φεβρουαρίου 2017 η συζήτηση της αγωγής είχε αναβληθεί ξανά, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" για τις δύο πλευρές εκτός δικαστηρίων, όπως αναφέρει η Εσπρέσσο, με τις εκατέρωθεν προσπάθειες ωστόσο να πέφτουν στο κενό.

Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: Πρόσωπο έκπληξη στο σημερινό gala! Είναι πασίγνωστος τραγουδιστής και σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας ποιος

Η Έλλη Παπαγγελή κινήθηκε εναντίον του δημοσιογράφου για το εξής του κείμενο: "Για το "Παραιτηθείται" ευθύνονται δραστήριοι πολίτες, θιασώτες των social media, απαυδισμένοι από το ψέμα, γονατισμένοι από το δημοσιονομικό άχυρο που σπάει την πλάτη της καμήλας. Βέβαια, το εγχείρημα προσελκύει επικοινωνιακούς λαθρεπιβάτες, attention whores, επιτήδειους. Όμως, αυτά έχει η δημοκρατία., Δίπλα στο πνευματικό εκτόπισμα ενός Χρήστους Χωμενίδη καραδοκεί η φασίζουσα έκπτωση μιας Έλλης Παπαγγελή!"

Δείτε ακόμη: Λάκης Λαζόπουλος: Ποιον κατηγορεί για την απομάκρυνση του από τον Alpha! «Έγινε μετά από…»