Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας! Ποιον απειλεί δημοσίως με αγωγή 1.000.000 ευρώ; Ανέφεραν τα παιδιά του και... (Βίντεο)

Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας! Ποιον απειλεί δημοσίως με αγωγή 1.000.000 ευρώ; Ανέφεραν τα παιδιά του και... (Βίντεο)
News 11.11.2017 15:32
Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δικαστική διαμάχη με την Φαίη Σκορδά.

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή για να βάλει τα πράγματα στην θέση του και να αποκαλύψει την δική του αλήθεια. Την ίδια στιγμή απειλεί και για αγωγές λέγοντας: Διαβάστε παρακάτω...

Nomads: Η Όλγα Πηλιάκη έφτασε Ελλάδα! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο!

"Επιστρέψτε μου να καταχραστώ τον χρόνο για ένα προσωπικό μου θέμα! Άκου γιατί λένε ότι οι δημοσιογράφοι μας είναι αλητες. Θέλω να σας πω πως ποτέ δεν θα διαμαρτυρόμουν για κριτική που έχω δεχθεί γιατί δεν με νοιάζει!", είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε...

Ξανά μαζί Τσιμτσιλή-Τσολάκη! Η φωτογραφία από την βραδινή τους έξοδο και οι υπέρλαμπρες εμφανίσεις τους!

"Όμως το έχω πει πολλές φορές, όταν γράφουν για θέματα οικογένειας που εμπλέκονται και παιδιά, τρελαίνομαι! Επειδή εγώ είμαι κατά των μηνύσεων δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσω να το κάνω. Θέλω να σας πω ότι με την Φαίη μιλάμε κάθε μέρα για τα παιδιά μας, για την δουλειά και οι σχέσεις είναι άριστες!

Σαν να μην είναι έγκυος! Η Δούκισσα Νομικού κάνει φουλ γυμναστική και μας δείχνει πως τρέχει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στον διάδρομο!

Αν έστελνα αγωγή 1.000.000 ευρώ θα τα έπαιρνα και θα ήμουν τέλεια για όλη την ζωή μου! Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για εμένα χέστηκα αλλά δεν θα επιτρέψω σε αλήτες να λένε για τα παιδιά μου, κακά δημοσιεύματα που μπορεί να μεταφερθούν στα παιδιά μου στο σχολείο!", είπε ακριβώς! - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share