Είναι επίσημο! Ζευγάρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Από πότε έχουν σχέση και το κρύβουν;

Είναι επίσημο! Ζευγάρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Από πότε έχουν σχέση και το κρύβουν;
Μία αποκάλυψη που έσκασε μόλις τώρα!

Η αλήθεια είναι πως όταν τελείωσε το Survivor, υπήρχε έντονη φημολογία ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος διατηρούν δεσμό! Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το παραδεχθεί και μάλιστα σε συνεντεύξεις τους δήλωναν ότι είναι πολύ καλοί φίλοι και δεν μπορεί ο ένας να δει ερωτικά τον άλλον! Διαβάστε παρακάτω...

Όμως τίποτα δεν μένει κρυφό! Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μακροχρόνια σχέση πριν μπει στο παιχνίδι, με τον οποίο όμως.. βγαίνοντας από το Survivor και επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, χώρισαν. Αυτό φυσικα το είχε επιβεβαιώσει και η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη που είχε πει: "Χώρισα με το παιδί που ήμουν μαζί πριν το παιχνίδι! Είμαι καλά στα προσωπικά μου όμως...".



Σήμερα λοιπόν κορίτσι και αγόρια εδώ στο Youweekly.gr σας κάνουμε την αποκάλυψη! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ζευγάρι. Ούτε φίλοι , ούτε αδερφάκια, ούτε τίποτα. Είναι κανονικό ζευγάρι με τα όλα του...

Δείτε ακόμη: Άγριο ξεκατίνιασμα της Βασιλικής Αγιαννοπούλου με τον πατέρα του Βασάλου! Απίστευτα «πυρά» και από τις δύο πλευρές! (βίντεο)

Όπως αναφέρει και δημοσίευμα της εφημερίδας Real, άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της νεαρής αθλητικογράφου αποκαλύπτει: "Η Ευρυδίκη ήρθε κοντά με τον Κωνσταντίνο από τότε που ήταν μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ο μόνος που την έκανε να νιώθει οικειότητα!" λέει η φίλη της ενώ συμπληρώνει...: "Μετά το παιχνίδι ήρθαν ακόμη πιο κοντά, γιατί έχουν πολλά κοινά και κυρίως τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό!".



Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήγαν στην Σαντορίνη, στο ξενοδοχείο ήταν πολύ τρυφεροί και φαινόταν πως ο ένας απολαμβάνει την συντροφιά του άλλου!

Γιατί δεν το έχουν αποκαλύψει ακόμη; Γιατί ακόμη δεν νιώθουν έτοιμοι να πέσουν όλοι κατά πάνω τους γι'αυτή την σχέση! Θέλουν λίγο να μείνει μεταξύ τους και όταν περάσει ο καιρός και δεθούν πιο πολύ θα το παραδεχθούν. Η σχέση τους πάντως, κρατάει από τον Ιούνιο, λίγο μετα την επιστροφή τους από το Survivor.

Βέβαια τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί και η φήμη πως και ο άλλος γόης του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ντορέττα Παπαδημητρίου το οποίο το επιβεβαίωσαν χθες οι... Διαβάστε την συνέχεια εδώ.



Άντε παιδιά... Αυτά είναι τα ευχάριστα!