Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη! Πώς παραδέχτηκε μέσα από την εκπομπή της ότι είναι έγκυος… (Βίντεο)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη! Πώς παραδέχτηκε μέσα από την εκπομπή της ότι είναι έγκυος… (Βίντεο)
Μπορεί να μην ήθελε να το... παραδεχτεί όμως το έκανε!

Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την οποία πριν από λίγες ημέρες γράφτηκε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί! Η φήμη αυτή ξεκίνησε αρχικά από κάποιες δηλώσεις της στις οποίες είχε αποκαλύψει πως της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της σύζυγος, Θέμης Σοφός (δείτε εδώ) αλλά και την επιθυμία και των δυο να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, σιγά σιγά όλοι άρχισαν να παρατηρούν την κοιλίτσα της και τα πρώτα δημοσιεύματα περί φουσκωμένη κοιλίτσα δεν άργησαν να φανούν, με αφορμή μάλιστα την συγκεκριμένη φωτογραφία:



Πωλητήριο στην βίλα Ρουβά-Ζυγούλη: Φωτογραφίες από το εσωτερικό της έπαυλης στο Νέο Βουτζά!

Η λαμπερή παρουσιάστρια παρά τα δημοσιεύματα όμως θέλησε να τηρήσει σιγή ιχθύος για το ζήτημα. Ωστόσο, άθελα της επιβεβαίωσε τις φήμες μέσα από την εκπομπή της!

Όλα ξεκίνησαν όταν παρουσίαζαν ένα θέμα γυμναστικής και χορού στο Happy Day! Η Σταματίνα, η οποία και δεν συμμετείχε ενεργά είπε: «Εγώ έκανα τις ασκήσεις λίγο... διεκπεραιωτικά» επιβεβαιώνοντας έμμεσα όλα όσα ακούγονται! Μετά βέβαια παραδέχθηκε ότι έχει λιγούρες λέγοντας... Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Να σας αποκαλύψουμε βέβαια πως εμείς μόλις αρχίσαμε και αντιλαμβανόμαστε κάτι απευθείας επικοινωνήσαμε με άτομο του κοντινού της περιβάλλον το οποίο και δήλωσε: "Όταν μια γυναίκα διανύει μια τέτοια περίοδο στην ζωή της καλό είναι να της αφήσετε χρόνο να το αποκαλύψει μόνη της." . Μάλιστα θα σας αποκαλύψουμε και κάτι άλλο! Πρώτοι σας παρουσιάζουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Να της ευχηθούμε με το καλό!

«Σφαγή» στην τηλεθέαση! Ποιο πρόγραμμα πέρασε κατά 10 μονάδες το Nomads!

Δείτε το υπονοούμενο της Σταματίνας στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=NJLOdYvyC9c