Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχεται: «Την κάνουμε κύριοι τη χαζή! Δεν είμαστε...» (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχεται: «Την κάνουμε κύριοι τη χαζή! Δεν είμαστε...» (Βίντεο)

Ο Δήμος Βερύκιος κάθισε σήμερα το μεσημέρι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και μίλησαν για τα καλώς και κακώς κείμενα στην πολιτική και την τηλεόραση. Αποκλειστικό! Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτισλή με φουσκωμένη κοιλίτσα που πρόδωσαν την εγκυμοσύνη της!


Η παρουσιάστρια όπως έγινε αντιληπτό στο τέλος της συνέντευξης προσπάθησε να εκμαιεύσει μια είδηση από τον δημοσιογράφο και αντιπρόεδρο του Alpha αλλά δεν τα κατάφερε.

«Ένα κατάλαβα… Ήρθε σήμερα, είπε πολλά… Έλα που δεν κατάλαβα αυτό που δεν ήθελε να μου πει κι είπα ότι θα το καταλάβω γιατί λέω εγώ τι είμαι καμιά χαζή; Την κάνουμε κύριοι δεν είμαστε. Δεν κατάλαβα Σκορπιέ μου. Δεν κατάλαβα», είπε η Ελένη Μενεγάκη μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής σε συνέχεια της προσωπικής τους συζήτησης. Διαβάστε παρακάτω...

Έκπληξη! Το βίντεο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο λίγο μετά την είδηση για την σχέση τους: «Το αγόρι…»

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει τι χαλαρώνει το Δήμο Βερύκιο από την απαιτητική του καθημερινότητα αλλά και πως είναι η σχέση του με τον γενικό διευθυντή του Alpha, Βασίλη Παπαδρόσο λόγω του ότι ανήκουν κι οι δυο στον αστερισμό του Σκορπιού. Πώς αντέδρασε η Ελένη με την απάντηση του δημοσιογράφου;

Σωστή νοικοκυρά η Ελεονώρα Μελέτη! Η έκπληξη που ετοιμάζει στον Θοδωρή Μαροσούλη και η φωτογραφία που την «πρόδωσε»…



peoplegreece.com