Πώς είναι σήμερα η Κατερίνα από το Ρετιρέ! Σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με την κόρη της!

Πώς είναι σήμερα η Κατερίνα από το Ρετιρέ! Σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με την κόρη της!
Η ίδια δεν ασχολήθηκε με τα καλλιτεχνικά, παρότι πολλοί θα περίμεναν με τα γονίδια που έχει πάρει από τη μητέρα της, να ακολουθήσει το λαμπερό κόσμο του θεάματος. Κι όμως η κοπέλα που θα δείτε σε φωτογραφία παρακάτω είναι η κόρη της Κατερινας Γιουλάκη. Χαϊκάλης – Φιλιππίδης δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για τον Μπουλά: «Θα είναι πάντα μέσα μας…»

Η Κατερίνα Γιουλάκη έχει διαγράψει την δική της ξεχωριστή πορεία στον χώρο της υποκριτικής με πολυάριθμες θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες. Διαβάστε παρακάτω...

Πιο πρόσφατος ρόλος και χαραγμένος στη μνήμη μικρών και μεγάλων είναι αυτός της “Κατερίνας” στην κωμική σειρά Ρετιρέ που σάρωσε την τηλεθέαση την δεκαετία του '90. Aλλά και παλαιότερα η Κατερίνα Γιουλάκη είχε υποδυθεί ξεκαρδιστικούς ρόλους που έχουν μείνει στην ιστορία, όπως αυτή της στριμμένης αδελφής του Αλέκου Αλεξανδράκη στο «Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη» και της γυναίκας του Χρόνη Εξαρχάκου στο «Κοροϊδάκι της Πριγκιπέσσας».

Νοmads: Υπερβολικά αδυνατισμένος ο Μιχάλης Ζαμπίδης! Οι φωτογραφίες πριν και μετά που προκαλούν ερωτηματικά

Τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός δεν πραγματοποιεί πολλές δημόσιες εμφανίσεις και έχει αποτραβηχτεί συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας.



Πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, καθώς παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αλέξης Ζορμπάς» στο θέατρο Βέμπο.

Αδιανόητο! Συνεργάτης της Φαίης Σκορδά έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης! Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού! (Βίντεο)

Μαζί της ήταν και η κόρη της, η οποία πόζαρε χαμογελαστή με τη μαμά της στον φωτογραφικό φακό.

Womantoc.gr