Φαίη Σκορδά: Με τους γιους και την μαμά της στο θέατρο! Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες!

Φαίη Σκορδά: Με τους γιους και την μαμά της στο θέατρο! Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες!
Είχαν κάνει εδώ και πολύ καιρό συμφωνία μεταξύ τους ότι με την πρώτη ευκαιρία θα πήγαιναν να δουν τα «Τέρατα», την παιδική παράσταση μιούζικαλ που έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Θεοφάνους και έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Τον λόγο της λοιπόν η Φαίη Σκορδά δεν τον παίρνει ποτέ πίσω όταν τάζει κάτι στον Γιάννη και στον Δημήτρη.

Η παρουσιάστρια καθώς φαίνεται ακόμα και τα Σαββατοκύριακα δεν έχει το δικαίωμα να κοιμηθεί ούτε δεκάλεπτο παραπάνω καθώς οι γιοι της μαθημένοι από την καθημερινότητα σηκώνονται από το πρωί και είναι πανέτοιμοι για τη βόλτα τους ή να πάνε σινεμά ή θέατρο.



Δείτε ακόμη: Μία…άλλη Τατιάνα Στεφανίδου! Έλιωνε στην αγκαλιά του άντρα της ζωής της… και δεν μιλάμε για τον Νίκο Ευαγγελάτο! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τη Φαίη συνόδευε στην κυριακάτικη βόλτα της η μαμά της Εύα, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, για να τη βοηθήσει στην έξοδο των άτακτων νεαρών που σιγά-σιγά έχουν αρχίσει και... χωρίζονται, καθώς ο πρωτότοκος Γιάννης έχει αρχίσει να κάνει παρέα με συμμαθητές του από το σχολείο και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τους φωνάξει για μια θεατρική έξοδο.



Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτισλή με φουσκωμένη κοιλίτσα που πρόδωσαν την εγκυμοσύνη της!

Ο 6χρονος γιος της Φαiης και του Γιώργου, που είναι φτυστός σε ομοιότητα με τον μπαμπά του, κάθισε μερικά καθίσματα πιο μπροστά από τη μαμά και τη γιαγιά του αλλά και τον μικρό αδερφό του προκειμένου να παρακολουθήσει ανενόχλητος την παράσταση χωρίς να ασχοληθεί καν με τον μικρό του αδερφό, που ησύχασε τρώγοντας ποπ κορν στην αγκαλιά της μαμάς του...



Δείτε ακόμη: Δίαιτα πριν από τα Χριστούγεννα: Χάστε 5 κιλά σε 3 εβδομάδες όπως η Ελένη Μενεγάκη



Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1.5€