Γιώργος Τράγκας: Μιλάει ανοιχτά για τους λόγους που έφυγε από τον Χατζηνικολάου! Τον έδιωξε εκείνος ή παραιτήθηκε;

Γιώργος Τράγκας: Μιλάει ανοιχτά για τους λόγους που έφυγε από τον Χατζηνικολάου! Τον έδιωξε εκείνος ή παραιτήθηκε;
Σαρωτικός, αυτοκαρκαστικός και ιδιαίτερα ευγενής, ο Γιώργος Τράγκας υποδέχεται το Youweekly.gr στο νέο του ραδιοφωνικό σπίτι, τα "Παραπολιτικά".

Ο δημοσιογράφος μας μιλάει ανοιχτά για την απομάκρυνση του από τον Real, αλλά και τις σχέσεις του με τον Νίκο Χατζηνικολάου! Εκείνος τον έδιωξε ή μόνος αποφάσισε να φύγει;

Είναι γεγονός ότι όλη η Ελλάδα κάθε πρωί ακούει φανατικά Τράγκα. Το σκέφτεστε αυτό;

Επί δεκαετίες δεν σου κρύβω ότι μου άρεσε, όπως και τώρα μου αρέσει αλλά με μια διαφορά, δεν έχω εκείνη την τοξίνωση που με έκανε να σηκώνομαι 6 η ώρα το πρωί, να πηγαίνω στο ραδιόφωνο. Τώρα νιώθω καλύτερα όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμη: Μία…άλλη Τατιάνα Στεφανίδου! Έλιωνε στην αγκαλιά του άντρα της ζωής της… και δεν μιλάμε για τον Νίκο Ευαγγελάτο! Αποκλειστικές φωτογραφίες!



Το διαζύγιο με τον Χαντζηνικολάου το ξεπεράσατε;

Με τον Χαντζηνικολάου συνέβη το εξής: «Μάζευε» τα οικονομικά του δημοσιογραφικού οργανισμού και ήμουν πολύ ακριβός. Μου ζητήθηκε κάποια στιγμή να έχω τις μισές αποδοχές, το δέχτηκα, αλλά ζήτησα βεβαίωση της καταβολής των αποδοχών σε συγκεκριμένη ημερομηνία, έστω και τα μισά. Η επιχείρηση αυτό δεν μπορούσε να το κάνει γιατί βρισκόταν σε αναδιάταξη και αποφάσισα να φύγω.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Αϊβάζη! Το σπαρακτικό αντίο: «Θα μου λείψεις…»

Η σχέση σας σήμερα πώς είναι ;

Δεν διαταράχτηκε επ’ ουδενί, μιλάμε όπως και πριν! Πριν λίγο κλείσαμε το τηλέφωνο όπου τα λέγαμε. Τόσο με τον Νίκο όσο και με τον Στέλιο Κούλογλου είμαστε αδέλφια. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτό μετά από 15 χρόνια.

Δείτε ακόμη: Μάνος Πίντζης: Τα χίλια πρόσωπα του ηθοποιού! Όταν φιλιόταν με άντρα και η φωτογραφία από το 2008 που…

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί...