\"Έχω κάνει λιποαναρρόφηση...\" - Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός το παραδέχθηκε!

\
Από τον Γιώργο Κακογιάννη / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Τη γνωρίσαμε ως «Αλίκη», «Χαρά» και πλέον ως «Χαρούλα» και πράγματι είναι ευχάριστη όπως υποδηλώνουν και τα ονόματα των ρόλων της. Απολαυστική και αειθαλής, η Ρένια Λουιζίδου φωτογραφίζεται για το Youweekly.gr και μιλάει για το πέρασμα του χρόνου, για τη σχέση της με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της Θάνο Κωνσταντάκη και για το άγχος των Πανελληνίων που ζει φέτος, παρέα με τον γιο της Βίκτορα.

Ο ελεύθερος χρόνος της ελάχιστος και το πρόγραμμά της πιεσμένο είτε με τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν της σειράς «Το σόι σου», που παίζεται στον Alpha, είτε με τις εμφανίσεις της στο θέατρο, σε σημείο που προλαβαίνει οριακά να κάνουμε τη συνέντευξη. Συναντιόμαστε το απόγευμα στο καμαρίνι της στο θέατρο Ιλίσια την ώρα που εκείνη ετοιμάζεται για την παράστασή της «Το τίμημα» που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκινάμε να συζητάμε συντροφιά με ένα ποτήρι ζεστό καφέ.

Δείτε ακόμη: Εντυπωσιακή! Έτσι γιόρτασε τον αγαπημένο της η Αθηνά Οικονομάκου! Το σύνολο που εντυπωσίασε και τα ναζάκια…



Το πέρασμα του χρόνου σας φοβίζει;

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι παγκόσμιος, πανανθρώπινος, παντοτινός νόμος: Ο άνθρωπος μεγαλώνει και φθείρεται. Η φύση έχει προνοήσει μεγαλώνοντας να «πήζει» το μυαλό και να βρίσκεις από αλλού κάποιες ισορροπίες. Όταν βλέπω το παιδί μου σήμερα 17 χρόνων παλικάρι, δεν με νοιάζει τόσο πολύ που μεγάλωσα εγώ. Επίσης, ίσως επειδή είχα το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, δεν πόνταρα παραπάνω πράγματα στο τι δείχνει η φάτσα μου για να αισθάνομαι ευτυχισμένη και χαρούμενη, γι’ αυτό μπορώ και το διαχειρίζομαι τώρα. Η εναλλακτική μου είναι να πεθάνω νέα, δεν θέλω. Προτιμώ να γεράσω.

Δείτε ακόμη: Η ατάκα του Γιώργου Παπαδάκη για την Ελένη Μενεγάκη και η αποκάλυψη για τον Λάτσιο που έκανε τον Λιάγκα να κοκκινίσει!

Πλαστική έχετε σκεφτεί να κάνετε;

Έχω κάνει μία λιποαναρρόφηση στην κοιλιά πριν από πολλά χρόνια, μετά την εγκυμοσύνη. Θα ξανάκανα, δεν έχω κανέναν απολύτως ενδοιασμό, αλλά με απωθεί που έχει γίνει υστερία αυτό το πράγμα την τελευταία 20ετία. Πολλοί άνθρωποι καταστρέφουν την όψη τους και λειτουργεί σαν ένα βαρέλι χωρίς πάτο, αρχίζεις για ένα ή δύο πράγματα και καταλήγεις σε ένα non-stop κυνηγητό χρόνο με τον χρόνο. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ψυχολογικά, σίγουρα όμως με απωθεί η εμμονή γύρω απ’ αυτό και με κάνει να πηγαίνω από την άλλη.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Το μεγάλο ψέμα για Βαλαβάνη – Βασάλο και τα στόματα που άνοιξαν! Ανατρέπονται όσα νομίζατε…

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί...