Φαίη Σκορδά: Το ερωτικό ενδιαφέρον από τη Νατάσα Καλογρίδη για την παρουσιάστρια και το...\"τρολάρισμα\" των συνεργατών της! (Βίντεο)

Φαίη Σκορδά: Το ερωτικό ενδιαφέρον από τη Νατάσα Καλογρίδη για την παρουσιάστρια και το...\

Απολαυστικές στιγμές σήμερα στο Πρω1νό με την Φαίη Σκορδά να δέχεται τα πειράγματα των συνεργατών της.


Όταν ήρθε η ώρα λοιπόν να διαβάσουν τα περιοδικά, ο Θέμης Γεωργαντάς είπε στην παρουσιάστρια: «Φαίη μου επειδή προκοπή δεν βλέπουμε με εσένα. Αφού δεν βγαίνεις από το σπίτι, δεν πας πουθενά… Αντί να σου βρούμε ένα καλό παλικάρι, θα σου βρούμε ένα καλό κορίτσι!».

Όπως ήταν φυσικό ξαφνιάστηκε και στη συνέχεια ο παρουσιαστής, της διάβασε μέρος από την τελευταία συνέντευξη της Νατάσας Καλογρίδη. Συγκεκριμένα το μέρος στο οποίο αναφέρθηκε ήταν η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αν βρέθηκε η πρώην παίκτρια του NOMADS σε δύσκολη θέση. Όταν δε τη ρώτησαν για την ερώτηση του παρουσιαστή σχετικά με το αν έχει δει ερωτικά άλλη γυναίκα, η Νατάσα απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να του απαντήσω τη γυναίκα σου τη Φαίη!». Διαβάστε παρακάτω...

Αδιανόητη ατάκα στον αέρα του Πρωινού: «Θέμη είσαι μ@λ…ς»! Κάγκελο η Φαίη Σκορδά! (Βίντεο)

Μετά από αυτή την ατάκα επικράτησε πανδαιμόνιο στο Πρω1νό, με την ομάδα της Φαίης να την τρολάρει. «Λοιπόν ανταλλάξαμε κινητά με την Καλογρίδη την προηγούμενη εβδομάδα, θα σου τη στείλω πακέτο… Δεν σου κάνω πλάκα, το λέει εδώ», είπε ο Θέμης.

«Φαίη να είμαστε κι εμείς κάπου εκεί να το βλέπουμε;», πρότεινε ο Κώστας Τσουρός, με τον Άρη Καβατζίκη να σημειώνει: «Εντάξει ωραία είναι η Νατάσα».

Απίστευτο! Συνεργάτης της Φαίης Σκορδά παραλίγο να πνιγεί από τον χείμαρρο στη Νέα Πέραμο! (Βίντεο)

Η αντίδρασή της Φαίης Σκορδά ήταν το λιγότερο απολαυστική. Αγριοκοιτώντας τους συνεργάτες της είπε: «Καλά γελάτε κι εσείς πίσω από τις κάμερες; Δεν θα σχολιάσω. Ποτέ δεν σχολιάζω έτσι κι αλλιώς… Ο καθένας κρίνεται με τα λεγόμενά του!». Στη συνέχεια έγραψε κάτι στους συνεργάτες της στο χαρτί που βρίσκεται μπροστά τους.

Όντως; Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα για τον χωρισμό με την Σκορδά, την αποτυχία αλλά και τον… δεύτερο γάμο του!



peoplegreece.com