Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η διαγωνιζόμενη που έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να πατήσει το Golden Buzzer! (Βίντεο)

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η διαγωνιζόμενη που έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να πατήσει το Golden Buzzer! (Βίντεο)

Μοναδικές στιγμές στο χθεσινό επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.


Οι κριτές είδαν αρκετούς ταλαντούχους υποψηφίους να εμφανίζονται στη σκηνή του show και αρκετούς εξ αυτών να ξεχωρίζουν και να περνούν στην επόμενη φάση.

Ωστόσο η Θωμαΐς Βλάσση έφερε την συγκίνηση στην σκηνή του talent show του ΣΚΑΙ. Το ταλέντο της στο τραγούδι, δεν ήταν σίγουρα αυτό που περίμεναν οι τρεις κριτές, όταν ξεκίνησε τις πρώτες της νότες με τη συνοδεία του πιάνου. Διαβάστε παρακάτω...

Όλγα Πηλιάκη: Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της από το Nomads που προβλημάτισε! Σε αμηχανία η Σκορδά…(Βίντεο)

Κατά την διάρκεια του τραγουδιού, κριτές και κοινό συγκινήθηκαν με το ταλέντο της διαγωνιζόμενης, καθώς, μετά το τέλος της ερμηνείας της, η Μαρία Μπακοδήμου πάτησε το Golden Buzzer.

Nomads: Η Φαίη Σκορδά «τα χώνει» στον Ζαμπίδη! Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του ριάλιτι που επιβεβαιώνει τις κατηγορίες! (Βίντεο)

«Από την πρώτη στιγμή εδώ είχα πάντα μια απορία… ποια είναι η στιγμή που κάποιος σε κάνει να πατήσεις το Golden Buzzer. Νομίζω ότι είναι η στιγμή που νιώθεις μια συγκίνηση για τον άλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά, η Μαρία, ενώ πάτησε το «πολυπόθητο» κουμπί και την Θωμαΐς να προκρίνεται κατευθείαν στα ημιτελικά. Δείτε το απόσπασμα:

Απίστευτο! Συνεργάτης της Φαίης Σκορδά παραλίγο να πνιγεί από τον χείμαρρο στη Νέα Πέραμο! (Βίντεο)


peoplegreece.com