Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στα δικαστήρια η Ραμόνα Βλαντή του My Style Rocks! Σε ποιον έστειλε αγωγή και τι διεκδικεί;

icemax_700_627833c810a15c045c59697da31d6e64
News 15.11.2017 21:45

Ο "τσαμπουκάς" του My Style Rocks, Ραμόνα Βλάντη, όπως φαίνεται είναι έτσι και στην προσωπική της ζωή αφού δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Μία είδηση έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες που αφορά την παίκτρια του ριάλιτι μόδας. Όπως ανέφερε η εκπομπή του κ.Καμπούρη, η Ραμόνα έστειλε αγωγή στον πρώην σύζυγό της! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Η Ραμόνα κόντεψε να ξεμαλλιαστεί με την Παναγιώταρου! Την μείωσε μπροστά σε όλους και κόντεψε να τις ορμήξει!

Την συγκεκριμένη αγωγή η Ραμόνα της έστειλε στις 26 Μαρτίου 2014, όπου ξεκίνησαν οι διαδικασίες διαζυγίου τους! Η Ραμόνα λοιπόν του έστειλε αγωγή για να διεκδικήσει ένα σπίτι που είχαν στην Αθήνα και όπως υποστήριζε η ίδια, άνηκε σε εκείνη.

Δείτε ακόμη: Χαμός στο My Style Rocks: Η Λεοντίτση εναντίον της Τούνη και της επιτροπής που την…»χαϊδεύει»: «Δεν είμαι φυτό να…»

Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν λίγες ημέρες, μετά από αναβολές, ενώ ο πρώην σύζυγος της δεν έδωσε το παρόν στο δικαστήριο. Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα που απέκτησαν όσο ήταν παντρεμένη και η Ραμόνα το διεκδικεί! Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Share