Η Μαρία Κορινθίου αντέγραψε την Μάρθα Καραγιάννη και το αποτέλεσμα ήταν.... φτηνό! Με το στήθος έξω στη νέα της παράσταση!

Η Μαρία Κορινθίου αντέγραψε την Μάρθα Καραγιάννη και το αποτέλεσμα ήταν.... φτηνό! Με το στήθος έξω στη νέα της παράσταση!
Πρωί πρωί ανοίγουμε τις τηλεοράσεις μας και πετυχαίνουμε στο Happy Day τα πρώτα πλάνα από το μιούζικαλ Γοργόνες και Μάγκες που πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία, υποδύεται τον εμβληματικό ρόλο που είχε υποδυθεί στην ιστορική ταινία η Μάρθα Καραγιάννη. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως είναι φυσικό, στην ταινία υπήρχε πολύς χορός! Έτσι λοιπόν και στην παράσταση, αφού είναι μιούζικαλ, είναι πιστά αντεγραμμένες όλες οι χορογραφίες!

Δείτε ακόμη: Αποχωρήσεις – Βόμβα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Ξεκίνησαν τα όργανα! Αλλάζει το πάνελ;
Σε μια σκηνή του έργου, η Μάρθα Καραγιάννη εμφανίζεται με ένα στραφταλιζέ κορμάκι το οποίο καλύπτει πλήρως (πλήρως το τονίζω) τα επίμαχα σημεία.

Παρακάτω το βίντεο της Μάρθας Καραγιάννη και συνεχίζουμε πιο κάτω με... Κορινθίου!

https://www.youtube.com/watch?v=ZuQAyYVKk5w

Η Μαρία, από την άλλη επέλεξε να αντιγράψει το κοστούμι όμως δεν κάλυψε επαρκώς τα επίμαχα σημεία όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες με αποτέλεσμα να μας φύγουν τα μάτια (και το σαγόνι)!

Δείτε ακόμη: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της και πάθαμε εγκεφαλικό!

Κατά τη γνώμη μας, το ιστορικό αυτό μιούζικαλ μετατράπηκε σε κάτι πολύ φτηνό αφού οι γυναίκες ηθοποιοί σαν την Μάρθα Καραγιάννη δεν προκαλούσαν ποτέ, αντίθετα έβγαζαν έναν κλασσάτο αισθησιασμό.



Από την άλλη, οι δημιουργοί της παράστασης μάλλον στόχευαν στο να κόψουν εισιτήρια με όποιο τρόπο μπορούσαν.

Και μετά φταίει ο φονιάς! Ελπίζω Μαρία να μην βγεις να λες πόσο άδικα σου φέρθηκαν όλοι όταν δέχθηκες να φορέσεις κάτι τέτοιο... Κάνοντας αυτόν τον ρόλο τόσο δεύτερο δείχνοντας ρόγες και σχήμα στήθους!



Αφού βρε Μαρία μου δεν σου πάει, τι προσπαθείς να αντιγράψεις είδωλα....

Είναι λες και βλέπουμε σκηνή από καμπαρέ! Όχι το "Γοργόνες και Μάγκες!". Κρίμα... Ελπίζουμε να πάρουν απόφαση και να το αλλάξουν αυτό!



Δείτε όλο το απόσπασμα: