Ωχ! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε καταλάθος τη νέα σχέση του Γιώργου Λιάγκα! Ποια είναι;

Ωχ! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε καταλάθος τη νέα σχέση του Γιώργου Λιάγκα! Ποια είναι;
Στην εκπομπή "Happy Day" σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας σε εβδομαδιαίο περιοδικό!

Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά (Δείτε εδώ) και εντύπωση έκανε σε όλους η ατάκα του για το νέο σύντροφο της πρώην γυναίκας του: "Δεν θα με πείραζε να κάνει νέα σχέση! Θα χαιρόμουν πολύ! Της αξίζει να είναι καλά!", είπε χαρακτηριστικά ενώ ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια όχι όμως από το δικό τους στόμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η Μαρία Κορινθίου αντέγραψε την Μάρθα Καραγιάννη και το αποτέλεσμα ήταν…. φτηνό! Με το στήθος έξω στη νέα της παράσταση!
Η Σταματίνα ρώτησε με ποια έχει σχέση ο Γιώργος: "Ο Γιώργος ξέρω ότι έχει μία σχέση! Είναι επώνυμη όμως; Γιατί είπε ο ίδιος στην συνέντευξη ότι δεν θέλει να είναι επώνυμη, ούτε να δουλεύουν μαζί...", είπε η παρουσιάστρια κάνοντας μία παύση να ακούσει τι της είπε η αρχισυντάκτρια της και συνέχισε... "Άρα απλώς δεν θα δουλέψουν μαζί!", είπε η παρουσιάστρια κάτι που πρόδωσε πως η νέα του σχέση είναι επώνυμη!

Φυσικά επιβεβαιώνουμε την Σταματίνα αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε παραπάνω πράγματα! Το μόνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι για τα επαγγελματικά που έγιναν 2 ηχηρές αποχωρήσεις στο Late Night. Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: