Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Για πρώτη φορά! Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για το διαζύγιο του με την Φαίη Σκορδά! «Χωρίσαμε γιατί....»

liahkas
News 16.11.2017 09:02
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στο Down Town και όπως κάθε φορά, η συνέντευξή του είναι talk of the down!

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε χωρίς περιστροφές στο διαζύγιο του με την Φαίη Σκορδά! «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο που διέλυσε τον γάμο μας» είπε χαρακτηριστικά. Διαβάστε παρακάτω...

Ενώ για την μεγάλη δικαστική τους διαμάχη ο Γιώργος τόνισε: «Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων μεταξύ μας, το οικονομικό το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε επίσημα»...

Δείτε ακόμη: Αποχωρήσεις – Βόμβα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Ξεκίνησαν τα όργανα! Αλλάζει το πάνελ;
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του σχετικά με τον λόγο που χώρισε το ζευγάρι: «Με την Φαίη δεν χωρίσαμε γιατί σταματήσαμε να αγαπιόμαστε, αλλά γιατί κάτι μας τελείωσε! Σταμάτησε να υπάρχει αυτό το πάθος!» είπε ο παρουσιαστής σχετικά με το θέμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, έκλεισε την συνέντευξη με μια ατάκα που αναμένεται να συζητηθεί: «Θα χαιρόμουν αν έβλεπα την Φαίη με άλλο σύντροφο», είπε και μας άφησε άφωνους! Ωστόσο η Σταματίνα άθελα της αποκάλυψε τη νέα σύντροφο του Γιώργου Λιάγκα. Δείτε την αποκάλυψη εδώ.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=g_B6Gc7kDSo

Δείτε ακόμη: Στα δικαστήρια η Ραμόνα Βλαντή του My Style Rocks! Σε ποιον έστειλε αγωγή και τι διεκδικεί;

Αξιοσημείωτα είναι τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία και άδειασε την παρουσιάστρια λέγοντας σχετικά με το σπίτι όπου διέμενε η Φαίη με τα παιδιά της και τον Γιώργο (όσο ήταν παντρεμένοι): «Η Φαίη μπορούσε να διεκδικήσει το σπίτι στην Βουλιαγμένη... Εξάλλου οι περισσότερες γυναίκες έτσι είναι... Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μου»!
Share