Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Η Αθηνά Οικονομάκου στην πιο τρυφερή εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της: «Αλλάζει η ζωή σου και τα βλέπεις όλα αλλιώς...»

Η Αθηνά Οικονομάκου στην πιο τρυφερή εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της: «Αλλάζει η ζωή σου και τα βλέπεις όλα αλλιώς...»
News 16.11.2017 16:14
Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η καλλονή Αθηνά Οικονομάκου. Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ήθελε να γίνει ντεντέκτιβ! Ο λόγος για την…

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της εξομολογήθηκε πως από μικρή είχε στο μυαλό της τη δημιουργία οικογένειας αλλά και μίλησε για τα συναισθήματά της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. Διαβάστε παρακάτω...

Ήθελες από μικρή να κάνεις οικογένεια; «Στο μυαλό μου, ναι. Αλλά δεν είχα νιώσει σε κάποια από τις προηγούμενες σχέσεις μου πως θα μπορούσα να προχωρήσω σε γάμο ή παιδί. Ήταν κάτι που αναζητούσα, βέβαια. Να είμαι με έναν σύντροφό-σύζυγο, πατέρα του παιδιού μου, και να είναι περήφανη γι' αυτόν τον άνθρωπο. Να νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη στη δημιουργία οικογένειας. Και, βέβαια, να είμαι τυχερή να το ζήσω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις»

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι λόγος που δεν πήρε τη Λάουρα μαζί της στο θέατρο! Το αποκάλυψε on air…(Βίντεο)

Πώς ένιωσες τη στιγμή που έμαθες ότι είσαι έγκυος; «Πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή. Αλλάζει η ζωή σου και τα βλέπεις όλα αλλιώς. Αλλάζει όλη σου η ψυχοσύνθεση»Δείτε ακόμη: Συμβόλαιο από χρυσό για τις Kardashians! Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα θα παίρνουν από την εκπομπή τους!

Όταν το ανακοίνωσες στον σύντροφο σου, πώς υποδέχθηκε την είδηση; «Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση», λέει η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο Tv Έθνος.
Share