Η Ιωάννα Τούνη ξεφτίλισε την Σοφία Λεοντίτση! Απίστευτο σκηνικό στο My Style Rocks! «Δίπλα στην πατσαβούρα…»

Η Ιωάννα Τούνη ξεφτίλισε την Σοφία Λεοντίτση! Απίστευτο σκηνικό στο My Style Rocks! «Δίπλα στην πατσαβούρα…»
Σκηνές άνευ προηγουμένου εκτυλίσσονται στο My Style Rocks, με πρωταγωνίστριες δύο παίκτριες, την Σοφία Λεοντίτση και την Ιωάννα Τούνη και... γκεστ την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Παρασκευής, βλέπουμε την Σοφία να έρχεται σε κόντρα, για ακόμα μία φορά, με την κριτή, βάζοντας στο στόχαστρο και την συμπαίκτριά της, Ιωάννα. Διαβάστε παρακάτω...

«Με το σακάκι κι ένα εσώρουχο, που να πας έτσι καλέ; Δεν θες ένα παλτό; Θα κρυώσεις», λέει η Αλεξάνδρα και η αντίδραση της παίκτριας δεν άργησε να έρθει: «μήπως θα με πείτε και γυμνή στο τέλος; Για να ξέρω… Σε εμένα μάλλον δεν σας αρέσουν τα εσώρουχα. Σας αρέσουν μόνο σε άλλα κορίτσια , τα οποία τα ανεβάζεται πάνω, τα κοροϊδεύετε και γελάτε μαζί τους».

Δείτε ακόμη: Το μήνυμα της Ασημένης Μήτη, μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση της από το My Style Rocks! Τι έγραψε για την κριτική επιτροπή;

Αργότερα, η Σοφία αναφέρεται στην εμφάνιση της Ιωάννας, λέγοντας ότι «η εικόνα της Ιωάννας για μένα δεν στέκεται πουθενά με αυτή την εμφάνιση παρά μόνο σε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα» και την συμπαίκτριά της να της απαντά «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια!».

Δείτε ακόμη: Έκπληξη! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τρελά ερωτευμένος ο τραγουδιστής…

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε ακόμη: Νικόλας Παπαδόπουλος: Καρφώνει δημοσίως παίκτες από το Nomads! Ποιους κατηγορεί για διπροσωπία;

https://www.youtube.com/watch?v=1OpVL-zjOlU

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο παίκτριες έχουν αρκετά μεγάλη προϊστορία αφού οι φορές που έχουν έρθει σε αντιπαράθεση είναι πάρα πολλές!

Μάλιστα, στο Gala αναμένεται να δούμε και νέα συνέχεια στην κόντρα Σοφίας - Ιωάννας με την πρώτη να λέει για την δεύτερη: Δεν θέλω να ξανασχολιάσω εμφάνισή της!

Το πλατό του My Style Rocks μυρίζει μπαρούτι για μια ακόμη φορά...