Baby on board! Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει μωράκι και δημοσίευσε βίντεο με το υπερηχογράφημα!

Baby on board! Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει μωράκι και δημοσίευσε βίντεο με το υπερηχογράφημα!
Ο πασίγνωστος τραγουδιστής και η ηθοποιός σύζυγός του θα γίνουν ξανά γονείς, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού! Δείτε ακόμη: Ανθή Βούλγαρη: Μας δείχνει για πρώτη φορά το σπίτι της! Στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο και… το σκυλί της!

Τόσο ο Neyo όσο και η διάσημη ηθοποιός Crystal Smith, δημοσίευσαν βίντεο από τη στιγμή που βλέπουν στο μόνιτορ του υπερηχογραφήματος το μωράκι τους! Διαβάστε παρακάτω...

Ο 38χρονος τραγουδιστής σχολίασε κάτω από το βίντεο, «Ορκίζεται ότι είναι κορίτσι...», ενώ η σύζυγός του που δημοσίευσε το ίδιο βίντεο στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στα social media έγραψε, «Είναι πραγματικά απίστευτη η εμπειρία και η ευλογία να κυοφορείς ένα παιδί. Το μικρό μας βατομουράκι έχει χέρια και πόδια τώρα πια ενώ η καρδιά του χτυπά σαν τρελή. 8η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Ειλικρινά θα είμαι χαρούμενη είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι θέλω να είναι υγιές... αλλά η μαμά μπορεί να ελπίζει για ένα κορίτσι...».

Δείτε ακόμη: Θυμάστε την βίλα από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»; Πωλείται σε αστρονομική τιμή! (photos)



Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη: The Voice: Οι παίκτριες που έκαναν τον Πάνο Μουζουράκη να κλάψει! Η φόρτισή του στα battles! Ποια διάλεξε τελικά;





It is truly amazing experiencing the blessing of carrying a child! Our lil blueberry has wittle arms and legs now !! Heartbeat is 167!!!