Απίστευτο ξεκατίνιασμα στο My Style Rocks: Η επίθεση της Λεοντίτση στους κριτές και η απαράδεκτη ατάκα της Τούνη! (Βίντεο)

Απίστευτο ξεκατίνιασμα στο My Style Rocks: Η επίθεση της Λεοντίτση στους κριτές και η απαράδεκτη ατάκα της Τούνη! (Βίντεο)
Σκηνές άνευ προηγουμένου εκτυλίσσονται στο My Style Rocks, με πρωταγωνίστριες δύο παίκτριες, την Σοφία Λεοντίτση και την Ιωάννα Τούνη και… γκεστ την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Η Σοφία Λεοντίτση κάνει ένα ξέσπασμα απίστευτο μπροστά στην κριτική επιτροπή με αφορμή την μεταχείριση που έχει η Ιωάννα, ενώ δεν ντύνεται σωστά και συνέχεια ντύνεται αποκαλυπτικά, όπως είπε και η ίδια. Διαβάστε παρακάτω..

My Style Rocks – XXX: Λιποθύμησε ο Χάρης Χριστόπουλος στα πόδια της Τούνη! Εκείνη έσκυψε και… (Βίντεο)

«Με το σακάκι κι ένα εσώρουχο, που να πας έτσι καλέ; Δεν θες ένα παλτό; Θα κρυώσεις», λέει η Αλεξάνδρα και η αντίδραση της παίκτριας δεν άργησε να έρθει: «μήπως θα με πείτε και γυμνή στο τέλος; Για να ξέρω… Σε εμένα μάλλον δεν σας αρέσουν τα εσώρουχα. Σας αρέσουν μόνο σε άλλα κορίτσια , τα οποία τα ανεβάζεται πάνω, τα κοροϊδεύετε και γελάτε μαζί τους».

Αργότερα, η Σοφία αναφέρεται στην εμφάνιση της Ιωάννας, λέγοντας ότι «η εικόνα της Ιωάννας για μένα δεν στέκεται πουθενά με αυτή την εμφάνιση παρά μόνο σε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα» και την συμπαίκτριά της να της απαντά «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια!».

My Style Rocks: Η έντονη παρατήρηση της Αραβανή στην Ραμόνα που την έκανε να «βάλει τα κλάματα»: «Θέλω να μιλήσεις τώρα!»

Κάτι που δεν έπρεπε να πει η Τούνη γιατί η Λεοντίτση μίλησε για την κριτική των κριτών όχι προσπωικά για την Ιωάννα! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

My Style Rocks: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχωρίστηκε το μακρύ μαλλί της! Τα έκοψε καρέ… (Βίντεο)