Ιωάννα Τούνη: Δείτε για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη! Το λες και παλάτι...

Ιωάννα Τούνη: Δείτε για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη! Το λες και παλάτι...

Ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, που όμως και μετά το τέλος του και ενώ δεν κατάφερε να βγει τελικά νικήτρια απασχολεί τα social με τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και πρώτοι εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας τις παρουσιάσαμε ! (Ιωάννα Τούνη: Διέρρευσαν ολόγυμνες φωτογραφίες της κοπέλας στο Instagram! Ποιοι το έκαναν;)

Μπορεί η ίδια να αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πρώτες ώρες ότι ήταν αυτή (Ιωάννα Τούνη: Απάντηση "φωτιά" για τις γυμνές φωτογραφίες! "Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου θα...") - αφού το πρόσωπό της δεν φαινόταν - όμως τελικά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Νίκου Παπαντωνόπουλου επιβεβαιώθηκε ότι το εκρηκτικό μοντέλο απεικονίζεται στην επίμαχη φωτογραφία και ετοιμάζεται να κάνει την επόμενη κίνησή της (Ιωάννα Τούνη: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τις γυμνές φωτογραφίες! Τι λέει ο δικηγόρος της! Καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος...) Το Youweekly.gr λοιπόν που πάντα είναι μέσα σε όλα σας βρήκε και σας παρουσιάζει το εσωτερικό του σπιτιού ή μάλλον του "παλατιού" που μένει η Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη.. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Το s*x tape, οι γυμνές φωτογραφίες, το απαγορευμένο και κλεμμένο υλικό!

Στο σπίτι αυτό φήμες λένε ότι πέρασε αρκετές νύχτες με τον Γιάννη Σιδεράκη αλλά... για αυτό έχετε ενημερωθεί ήδη (My Style Rocks: Κι όμως συνέβη! Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε την Ιωάννα Τούνη!)


Η Ιωάννα, μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και το σπίτι της είναι σαν... εκείνο της Barbie!

Το ροζ κυριαρχεί και η διακόσμηση είναι τόσο girly που μέχρι κι εμείς λίγο ζηλέψαμε!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το ΥοuWeekly.gr:

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η απόρριψη του πατέρα και οι γυμνές φωτογραφίες που την στιγμάτισαν!