Μυστικός γάμος για Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππο Μιχόπουλο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την προετοιμασία!

Μυστικός γάμος για Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππο Μιχόπουλο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την προετοιμασία!
Στον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο βρέθηκε η εγκυμονούσα Αθηνά Οικονομάκου!

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στην Πελοπόννησο το Σαββατοκύριακο και γέμισε το Instagram με αναρτήσεις και τους πάντες με... ερωτηματικά! Διαβάστε παρακάτω...

Η γνωστή ηθοποιός κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από την εξόρμησή της και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί μυστικά!

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Παντρεύτηκε μυστικά η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη!



Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Δείτε για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι στην Θεσσαλονίκη της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του My Style Rocks! (Photos)

Η ίδια, φούντωσε τις φήμες με μια κοινή της έξοδο με όλους τους φίλους της και τον Φίλιππο Μιχόπουλο που κράτησε μέχρι το πρωί!

Δείτε ακόμη: Απασφάλισε η Μάρθα Καραγιάννη για την Μαρία Κορινθίου και το κοστούμι της! «H υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της…»



Η ηθοποιός άλλωστε έχει δηλώσει ότι θέλει να παντρευτεί μυστικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο μάλλον... δεν τα κατάφερε!

Από το πάρτι δεν έλειψε και η Βάσω Λασκαρακη, η οποία και δημοσίευσε φωτογραφίες και από την δεξίωση του γάμου (Δείτε εδώ)

Δείτε ακόμη: Η Αθηνά Οικονομάκου με την απόχρωση κραγιόν που θα φοράμε όλες τον χειμώνα



Το ευχάριστο γεγονός επιβεβαιώθηκε μόλις ίδιας με ανάρτηση της ίδιας! Για πρώτη φορά δείτε εδώ προσκλητήριο και βέρες!



Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε μέχρι και.... τις μπομπονιέρες (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες) ενώ τρυπώσαμε μέχρι και... στο Δημαρχείο!