Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ο πραγματικός λόγος που διέλυσαν τον γάμο τους! Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής (Βίντεο)

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ο πραγματικός λόγος που διέλυσαν τον γάμο τους! Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής (Βίντεο)
Η είδηση του διαζυγίου του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά έσκασε σαν βόμβα πριν από περίπου ένα χρόνο στον χώρο της showbiz. Δείτε ακόμη: Έκτακτο: Παγκόσμιο σοκ! Πέθανε θρύλος του αθλητισμού!

Παρά το γεγονός πως επέλεξαν να ζουν ξεχωριστά μετά από τα τόσα χρόνια κοινής συμβίωσης οι δυο τους κρατούν καλές και φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών. διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Λιάγκας στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του αποκάλυψε τα πραγματικά αίτια που τους οδήγησαν στον χωρισμό:

Δείτε ακόμη: Μυστικός γάμος για Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππο Μιχόπουλο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την προετοιμασία!

"Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε. Σε κάθε σχέση είναι δυνατό και λογικό να φύγει το πάθος της αρχής και αυτό μάλλον συνέβη σε εμάς. Έτσι από το να μένουμε σε ένα σπίτι με εντάσεις θελήσαμε να χωρίσουμε για το καλό των παιδιών." ήταν κάτι από όλα αυτά που ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ακόμη: Συντετριμμένος ο Μένιος Φουρθιώτης! Η δημόσια παράκληση στον αέρα της εκπομπής (Βίντεο)

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=PWTvZdl1SR0