Tα δημόσια καρφιά της Λεοντίτση στην Τούνη! «Πού πας με αυτό το ντεκολτέ...»

Tα δημόσια καρφιά της Λεοντίτση στην Τούνη! «Πού πας με αυτό το ντεκολτέ...»
H Σοφία Λεοντίτση μπήκε πιο αργά από τις υπόλοιπες, αλλά κάνει αίσθηση με την κριτική και τις απαντήσεις της, που είναι αυστηρές αλλά καίριες.

«Μπορεί κάθε μέρα να έχεις και μια διαφορετική εικόνα, να πειραματίζεσαι με τον εαυτό σου, να μαθαίνεις περισσότερα όσο εξελίσσεται το παιχνίδι» μου λέει για τα θετικά του My Style Rocks, ενώ εξηγεί πως τη «χαλάνε» τα στοιχεία ριάλιτι. «Μέχρι στιγμής έχω διαχειριστεί τις πιέσεις που έχω δεχτεί. Υπάρχουν, όμως, στοιχεία ριάλιτι που είναι τελείως μακριά από εμένα» τονίζει. Διαβάστε παρακάτω...

Όσο για τις εντάσεις με τους κριτές; «Κοντεύω τα 30 και θεωρώ ότι ξέρω τον εαυτό μου. Ενδεχομένως, βλέποντας εικόνες από άλλα κορίτσια να εμπνευστώ και να τις εξελίξω. Η εικόνα είναι μια υποκειμενική άποψη. Ο καθένας γνωρίζει τι του ταιριάζει τι όχι».

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε παραλία της Μυκόνου!

Ο χώρος της μόδας δεν της είναι άγνωστος. Έχει κάνει επτά χρόνια μόντελινγκ, επιδείξεις και σόου. Ωστόσο δεν θα συνεχίσει, ό,τι κι αν συμβεί στο σόου. «Ο χώρος της μόδας δεν με σήκωσε λόγω χαρακτήρα. Είναι περίπλοκα τα πράγματα στην Ελλάδα, μίζερα, κακά και ευκαιριακά» και μου περιγράφει ένα περιστατικό πέντε χρόνια πριν: «Είχα ευκαιρίες να κάνω το βήμα παραπάνω. Το 2012 κέρδισα σε διαγωνισμό ομορφιάς και μου έγινε πρόταση για μια αποκαλυπτική φωτογράφιση. Όταν αρνήθηκα, ο εκδότης μού είπε: “Ως πατέρας σου δίνω συγχαρητήρια, ως εκδότης όμως θέλω να σε ρωτήσω “τι ήρθες να κάνεις εδώ;”. Εμένα μου άρεσε η πασαρέλα. Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω φωτογράφιση σε περιοδικό και να με δουν οι δικοί μου κρεμασμένη στα περίπτερα».



Ανταπαντά στην κριτική της επιτροπής πάντοτε με ευγένεια, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα περιστατικά που την έχουν ενοχλήσει. «Όρθωσα το ανάστημά μου γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου λέει “πού πας με αυτό το ντεκολτέ;”. Είμαι μία κοπέλα που διαθέτει ήθος και φαίνεται και στην εικόνα μου. Ποτέ μου δεν έχω παρουσιαστεί κάπου με τρόπο μη τιμητικό για εμένα. Δεν μπορεί να εκθειάζουν κάτι σε ημίγυμνο, να λένε “πόσο τέλεια είσαι, πάρε ‘5’ και ‘4’. Και να μου κάνουν εμένα σχόλια που υποβιβάζουν αυτό που φοράω» λέει επιτιθέμενη σε κριτές αλλά και συμπαίκτριές της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η άγνωστη σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα και η… «καυτή» φωτογραφία!

«Είμαι πάντα ευγενική, ακόμα και στα αρνητικά σχόλιά μου. Την πρώτη εβδομάδα μού ζητήθηκε να κρίνω συμπαίκτριά μου. Φορούσε ένα κοντό, αποκαλυπτικό φόρεμα. Την εκθείασα λέγοντας “Είσαι πολύ όμορφη, αλλά είσαι χυμώδης και το έχεις προβάλει αρκετά. Θεωρώ ότι έχεις κι άλλες δυνατότητες”. Όταν σε αυτή την κριτική γυρίζεις και αποκαλείς έναν άνθρωπο “κομπλεξικό”, τότε έχεις θέμα. Δεν μπορεί να σε προσβάλλει μία τέτοια κριτική» λέει φωτογραφίζοντας συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη και με νόημα προσθέτει: «Επίσης, όχι άλλα σόκιν αστεία που κάνει η επιτροπή».

Στην τελευταία της συνέντευξη αποκάλυψε πως δεν έχει επαφές με τη μητέρα της. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 4 ετών. «Δεν προσπάθησε ποτέ της να έχει σχέση μάνας – παιδιού» παραδέχεται και συνεχίζει: «Προσπάθησα να έρθουμε κοντά γιατί με ενοχλούσε που δεν την είχα. Ήμουν κορίτσι που ήθελε τη μάνα του. Όμως επειδή δεν είχα οικειότητα μαζί της, δεν μου έβγαινε πάντα 100%. Υπήρξαν στιγμές που την αναζητούσα. Στα 25 μου, ξύπνησα ένα πρωί και χωρίς να έχει γίνει κάτι είπα “ένας γονιός που δεν έχει υπάρξει ποτέ γονιός πώς θα γίνει αύριο παππούς ή γαγιά και πώς θα υπάρξει γενικά στη ζωή σου;”. Από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για εμένα επί της ουσίας, είπα στον εαυτό μου “τέλος, να είναι καλά όπου και να είναι”». Το αντίθετο ισχύει για τον πατέρα της. Μιλώντας για εκείνον δακρύζει. «Μπορεί και οι δύο γονείς μου να έκαναν λάθη, όμως μόνο ο ένας έμεινε και έδωσε και τη ζωή του για εμένα. Είναι σπουδαίο όταν ένας γονιός μένει μόνος και μεγαλώνει ένα παιδί, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι άντρας. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις κόρη όταν είσαι άντρας».

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Δείτε για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι στην Θεσσαλονίκη της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του My Style Rocks! (Photos)

Η Σοφία έχει κερδίσει ήδη σημαντική αναγνωρισιμότητα. «Επειδή αυτό το σόου είναι τηλεοπτικό και μετράει η προσωπικότητα και ο δυναμισμός, ίσως φτάσω σε ένα πολύ καλό σημείο».

Πηγή: People