Του clopy - paste στο My Style Rocks! Εκτός από Λεοντίτση, έχουν αντιγράψει σύνολα και Τούνη - Παναγιώταρου! Οι φωτογραφίες που δεν πρέπει να δουν οι κριτές!

Του clopy - paste στο My Style Rocks! Εκτός από Λεοντίτση, έχουν αντιγράψει σύνολα και Τούνη - Παναγιώταρου! Οι φωτογραφίες που δεν πρέπει να δουν οι κριτές!
Αγαπημένοι μου Κυριακούλα σήμερα και καθώς έπινα τον πρωινό μου καφέ σκεφτόμουν τι να σας ετοιμάσω!

Ωστόσο ομολογώ πως δεν προβληματίστηκα πολύ αφενός γιατί ήρθαν στα χέρια μου κάποιες (αρκετές) φωτογραφίες με παίκτριες του My Style Rocks, αφετέρου γιατί ξέρω πόσο σας αρέσουν αυτά τα θέματα! Διαβάστε παρακάτω....

Βρήκα λοιπόν ποια ντυσίματα έχουν αντιγράψει παίκτριες του παιχνιδιού και σας τα παραθέτω ένα προς ένα!

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου


Άλλα ομολογώ πως είναι πετυχημένα, άλλα όχι και τόσο όμως όπως πάντα αφήνω την τελική κρίση σε εσάς!

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Δείτε για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι στην Θεσσαλονίκη της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του My Style Rocks! (Photos)

Και...... ξεκινάμε!



Ιωάννα Τούνη μου, έβλεπες κι εσύ Φιλαράκια βρε θηρίο; Και δεν σου το είχα!

Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: H Ιωάννα Τούνη πριν τις πλαστικές ήταν άλλος άνθρωπος και ιδού οι αποδείξεις… (Photos)



Λίγο πιο εκεί εντόπισα και την αγαπημένη μας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με λουκ που έκλεψε ξεκάθαρα από την Τζίτζι Χαντίντ (Δείτε εδώ που μπορείτε να βρείτε το τζάκετ)



Η Υβόννη Ντόστα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 10/11, αντέγραψε το look παρουσιάστριας των Greek Shipping Awards 2016 και πολύ με απογοήτευσε!

Δείτε ακόμη: Νυχτοπερπατήματα για την Σοφία Λεοντίτση! Οι χοροί και τα τραγούδια με παίκτρια του My Style Rocks που δεν περιμέναμε να δούμε!



Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει και στην Ελένεθ Βλαχάκοου που αντέγραψε ξεκάθαρα η Γεωργία Μάλλιου και μας χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου!

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε για πρώτη φορά το χλιδάτο σπίτι της στην Φιλοθέη! Με ντουλάπα υπερπαραγωγή και κουζίνα που ζαλίζει!



Η Ιωάννα Τούνη (εκτός από Φιλαράκια, μην το ξαναλέμε) ήταν και φαν της Αλίκης Βουγιουκλάκη!





Η Θεσσαλονικιά «μπόμπα» όμως έβλεπε και βίντεο κλιπ του... ράπερ Υπο (η φωτό από πάνω με την χρυσή πανδαισία, ντε!)

Δείτε ακόμη: Flashback: H Ιωάννα Τούνη στα πιο αμαρτωλά στιγμιότυπα! Τα φιλιά με τον πρώην στη Μύκονο και το μπικίνι που άναψε φωτιές!



Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Σοφίας Λεοντίτση! (Photos)

Λίγο πριν το τέλος σας άφησα την Σοφία Λεοντίτση που πολύ συμπαθώ (κυρίως για τα ολόσωστα Ελληνικά της αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) ωστόσο μάλλον στερείται έμπνευσης... Κρίμα Σοφία μου και δεν στο είχα!

Και κλείνω με την σούπερ σέξι - ολίγον πλαστικοποιημένη - ολίγον τρεσοφορεμένη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που αντέγραψε πλήρως το λουκ της Βίκυς Κουλιανού σε παλαιότερο Fashion Week!

Δείτε ακόμη: Είστε έτοιμοι; Δείτε πως ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, από το My Style Rocks πριν τις πλαστικές!

Επιφυλάσσομαι για δεύτερο μέρος το οποίο και ξέρω πως περιμένετε σαν αχνιστό κρουασάν που βγαίνει από τον φούρνο! Πριν φύγετε όμως, δείτε και γιατί τσακώθηκαν Λεοντίτση - Τούνη για να μην είστε ανενημέρωτοι!

Μέχρι τότε σας φιλώ γλυκά!