Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε για πρώτη φορά το χλιδάτο σπίτι της στην Φιλοθέη! Με ντουλάπα υπερπαραγωγή και κουζίνα που ζαλίζει!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε για πρώτη φορά το χλιδάτο σπίτι της στην Φιλοθέη! Με ντουλάπα υπερπαραγωγή και κουζίνα που ζαλίζει!
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του My Style Rocks!

Άλλοτε απασχολεί με την σέξι εμφάνιση της, άλλοτε με την σχέση της με γνωστό πλαστικό χειρούργο και άλλοτε... για τα clopy paste της (Δείτε εδώ)! Όπως και να έχει, το κορίτσι ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ! Διαβάστε παρακάτω...

Εμείς λοιπόν ψάξαμε (ενδελεχώς είναι η αλήθεια) και βρήκαμε φωτογραφίες από το εσωτερικό της φωλίτσας της με τον μελλοντικό της σύζυγο!

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Δείτε για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι στην Θεσσαλονίκη της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του My Style Rocks! (Photos)

Η ίδια έχει άλλωστε πολλές φορές πει πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και όχι άδικα, αφού ο Αριστομένης δεν της χαλάει χατήρι!

Το ζευγάρι λοιπόν έχει στεγάσει τον μεγάλο του έρωτα σε μια σούπερ χλιδάτη μεζονέτα στην Φιλοθέη την οποία έχει διακοσμήσει η Αλεξάνδρα! Η καλλονή του My Style Rocks με καταγωγή από την Τρίπολη ζει το όνειρο της αφού όπως έχει η ίδια πει ήρθε στην Αθήνα με στόχο να τα καταφέρει στον χώρο της σόουμπιζ!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Κι όμως συνέβη! Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε την Ιωάννα Τούνη!

Η ντουλάπα της συγκλονίζει, η κρεβατοκάμαρα κόβει την ανάσα και μέχρι και... η κουζίνα είναι υπερπαραγωγή!

Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Σοφίας Λεοντίτση! (Photos)



Δείτε ακόμη: Είστε έτοιμοι; Δείτε πως ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, από το My Style Rocks πριν τις πλαστικές!



Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Η κοινή νυχτερινή έξοδος Λεοντίτση – Τούνη και το περιστατικό που διέλυσε την σχέση τους!