Νυχτοπερπατήματα για την Σοφία Λεοντίτση! Οι χοροί και τα τραγούδια με παίκτρια του My Style Rocks που δεν περιμέναμε να δούμε!

Νυχτοπερπατήματα για την Σοφία Λεοντίτση! Οι χοροί και τα τραγούδια με παίκτρια του My Style Rocks που δεν περιμέναμε να δούμε!
Σάββατο βράδυ χτες και τα κορίτσια του My Style Rocks νυχτοπερπάτησαν!

Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση και μια συμπαίκτρια της η οποία... προκάλεσε αίσθηση! Ο λόγος; Στον περιβόητο καυγά με την Ιωάννα Τούνη (Δείτε εδώ) είχε πάρει το μέρος της ξανθιάς σεξοβόμβας! Διαβάστε παρακάτω...

«Μήπως θα με πείτε και γυμνή στο τέλος; Για να ξέρω… Σε εμένα μάλλον δεν σας αρέσουν τα εσώρουχα. Σας αρέσουν μόνο σε άλλα κορίτσια , τα οποία τα ανεβάζεται πάνω, τα κοροϊδεύετε και γελάτε μαζί τους», είχε πει η Σοφία Λεοντίτση.

Στη συνέχεια η παίκτρια αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη, λέγοντας: «Η εικόνα της Ιωάννας για μένα δεν στέκεται πουθενά με αυτή την εμφάνιση παρά μόνο σε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα».

Δείτε ακόμη: Η επόμενη μέρα της Βάσως Λασκαράκη στο Γύθειο! Το πρωινό μόνο για δύο και οι βόλτες με την μικρή Εύα!

Η Ιωάννα Τούνη δεν το ασχολίαστο και με ύφος της απάντησε: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια».

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε για πρώτη φορά το χλιδάτο σπίτι της στην Φιλοθέη! Με ντουλάπα υπερπαραγωγή και κουζίνα που ζαλίζει!

Πριν όμως το πει αυτό... η κάμερα είχε πιάσει την Τούνη να μιλάει με την Βρισηίδα και να της λέει τι πρόκειται να πει στην Σοφία!



Άραγε η Σοφία που χτες βγήκε με την Βρισηίδα το ξέχασε;