Η συγκλονιστική περιγραφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή! «Μου φεύγει το σωσίβιο και πνίγομαι, βουλιάζω…»

Η συγκλονιστική περιγραφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή! «Μου φεύγει το σωσίβιο και πνίγομαι, βουλιάζω…»
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για το μάθημα που έχει πάρει μέχρι σήμερα για τη ζωή. Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά! Η Χριστίνα Βραχάλη σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από 14 χρόνια!

Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε και το ατύχημα που παρά λίγο να της κοστίσει την ζωή! Διαβάστε παρακάτω...

«Είναι πως όλα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή. Όσες φορές έχω πει στη ζωή μου πως “α ωραία εδώ το έχουμε”, πάντα έχω διαψευστεί πανηγυρικά. Ειδικά από το χαμό του μπαμπά μου και μετά, που επίσης ήταν ένα γεγονός που με σημάδεψε γιατί ήταν πολύ ξαφνικό και απότομο και από το πουθενά. Εκεί ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα ότι δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για τίποτα». Ακόμη μιλώντας στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αποκάλυψε πώς ο πατέρας της την είχε σώσει από πνιγμό. «Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι που είμαστε διακοπές με την οικογένεια μου κάπου σε ένα ξενοδοχείο, ήμουν μικρή στο δημοτικό. Είμαι σε μια πισίνα και κολυμπάω με το σωσίβιο μου και βάζω το κεφάλι μου μέσα στην πισίνα να δω τον πάτο και μου φεύγει το σωσίβιο από πίσω από τα πόδια και πνίγομαι, βουλιάζω. Δεν ήξερα να κολυμπάω, ήμουν πολύ μικρή.

Δείτε ακόμη: Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Η πρώτη μέρα τους ως παντρεμένοι! Η ρομαντική βόλτα δίπλα στην θάλασσα και τα τρυφερά στιγμιότυπα!

Κι όπως βουλιάζω και κοιτάω τον ουρανό και πνίγομαι, βλέπω τον πατέρα μου, ο οποίος με έχει πάρει χαμπάρι με την άκρη του ματιού και έχει εκτοξευτεί από εκεί που είναι και έρχεται από πάνω μου προσγειώνεται και με τραβάει μέσα από την πισίνα και με βγάζει έξω σχεδόν αναίσθητη. Αυτή η εικόνα του πατέρα μου κοιτώντας και ψηλά τον ουρανό που ήρθε να με σώσει, έχει χαραχτεί σαν να το έπαθα χτες. Μου έσωσε τη ζωή στην πραγματικότητα ο μπαμπάς μου, θα είχα πνιγεί. Κανείς δεν με είχε πάρει χαμπάρι γιατί είχα σωσίβιο και δεν ήταν όλοι από πάνω μου μην πνιγώ».

Δείτε ακόμη: Σαν παραμύθι! Το ταξίδι της Πόπης Τσαπανίδου με τις κόρες της στο στολισμένο Άμστερνταμ!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=GcWK-nktwIo