My Style Rocks: Ντύνεται νυφούλα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Όλες οι λεπτομέρειες

My Style Rocks: Ντύνεται νυφούλα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Όλες οι λεπτομέρειες
Ως μοντέλο έχει εμφανιστεί στο Πρω1νό, σε διαφημιστικά σποτ αλλά και στο σίριαλ Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια.

Παρ’ όλα αυτά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υποστηρίζει πως δεν ήταν προετοιμασμένη για το My Style Rocks, αλλά σκέφτηκε πως ήταν μια ευκαιρία, αφού της αρέσει η τηλεόραση, το styling. Τονίζει, βέβαια, στο People, πως «εγώ δεν είμαι του καβγά και της ίντριγκας, παρότι βοηθά στο να διατηρείται το ενδιαφέρον του σόου». διαβάστε παρακάτω...

My Style Rocks: Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε παραλία της Μυκόνου!

Είναι 24 ετών, εργασιομανής και θέλει να συνεχίσει την καριέρα της στην τηλεόραση. «Μου αρέσει η ψυχαγωγία, θα ήθελα να ήμουν στην ομάδα ενός πρωινού προγράμματος».

Είστε έτοιμοι; Δείτε πως ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, από το My Style Rocks πριν τις πλαστικές!

Το καλοκαίρι η Αλεξάνδρα θα παντρευτεί τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, με τον οποίο δηλώνει ερωτευμένη, και την ενθαρρύνει σε κάθε της επιλογή. «Πριν από λίγα χρόνια δεν ήμουν έτοιμη. Δεν φανταζόμουν πως στα 24 θα πάρω αυτή την απόφαση. Πίστευα ότι δεν θα μπορώ να το συνδυάσω με καριέρα. Αυτά βέβαια δεν μπαίνουν σε σχεδιασμό και επειδή είμαστε ήδη αρκετά χρόνια μαζί και είναι λίγο μεγαλύτερός μου λέω “γιατί όχι”; Μετά από κάποια χρόνια ή χωρίζεις ή παντρεύεσαι». Ο ερχομός ενός παιδιού, όμως, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε για πρώτη φορά το χλιδάτο σπίτι της στην Φιλοθέη! Με ντουλάπα υπερπαραγωγή και κουζίνα που ζαλίζει!