Άγρια κόντρα Βερύκιου – Τσιμτσιλή! «Γαμ… την πίστη μου»! Απίστευτες ατάκες στον αέρα του Happy Day! Τι συνέβη;

Άγρια κόντρα Βερύκιου – Τσιμτσιλή! «Γαμ… την πίστη μου»! Απίστευτες ατάκες στον αέρα του Happy Day! Τι συνέβη;
Ένα σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Τίνας Μεσσαροπούλου σχετικά με την καταστροφή στη Μάνδρα, ήταν αρκετό για να προκαλέσει την «έκρηξη» του Δήμου Βερύκιου! Δείτε ακόμη: Η Άση Μπήλιου μιλά πρώτη φορά για τη βιολογική της αδελφή που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος ήρθε σε έντονη κόντρα με την παρουσιάστρια του Happy Day. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασαν επικίνδυνα τους τόνους!

Μην κάνετε τις έξυπνες και οι δύο γιατί γίνεστε άκρως αντιπαθητικές και αδικείτε τον εαυτό σας και οι δύο, ξεκίνησε να λέει ο Δήμος και η Σταματίνα του απάντησε να μην βάζει τίτλους!

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιο στο instagram για την τρίτη εγκυμοσύνη που προκάλεσε την αντίδρασή της

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Βερύκιου που της είπε χαρακτηριστικά: Άσε το υφάκι ρε! Γαμ… την πίστη μου! Εγώ το λέω! Την άποψή μου!

Η παρουσιάστρια αμέσως του απάντησε πως είναι συνομιλητές με ίδια δικαιώματα! «Δεν κατάλαβα! Όταν κάνουμε μια κουβέντα και δεν σου αρέσει μια άποψη επιλέγεις την τακτική της προσβολής!» είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως ο Δήμος ανταπάντησε στην παρουσιάστρια ότι όσα είπε δεν είναι τακτική προσβολής! «Άφησε με να ολοκληρώσω την άποψή μου!» τόνισε ο Βερύκιος και ανέβασε κι άλλο τους τόνους!

Δείτε ακόμη: Γνωστός τραγουδιστής κατακεραυνώνει τον Μαραβέγια! «Μετά το The Voice δεν έχω ξανά μιλήσει με τον Κωστή»! Τι συνέβη;

«Μα δεν ολοκληρώνεις, θέλεις δέκα λεπτά, κουβέντα κάνουμε» είπε η Σταματίνα και ο Δήμος ανέφερε: «Όσα χρειαστεί, γιατί εγώ είμαι ο παππούς με το αμπελοχώραφο… »

Η Σταματίνα τότε έκλεισε την κουβέντα λέγοντας στον Δήμο: Ε, μίλα μόνος σου!