My Style Rocks: Σε αισθητικό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η νέα αλλαγή που δεν θα παρατηρήσει σχεδόν κανείς...

My Style Rocks: Σε αισθητικό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η νέα αλλαγή που δεν θα παρατηρήσει σχεδόν κανείς...
H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ.

Η αλήθεια είναι πως έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο My Style Rocks και είναι μια από τις κοπέλες που όπως φαίνεται δεν έχουν αναστολές και ενδοιασμούς καθώς έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες και έχει υποβληθεί για να αλλάξει πράγματα στην εμφάνισή της που θα μεταμορφώσουν τον εαυτό της στην καλύτερη εκδοχή του. διαβάστε παρακάτω...

Του clopy – paste στο My Style Rocks! Εκτός από Λεοντίτση, έχουν αντιγράψει σύνολα και Τούνη – Παναγιώταρου! Οι φωτογραφίες που δεν πρέπει να δουν οι κριτές!

Αυτή τη φορά όμως όχι, δεν αναφερόμαστε σε μια αισθητική επέμβαση αλλά σε ένα ραντεβού στην αισθητικό της η οποία επιμελείται τα νύχια της.

Όπως ξέρουμε και όπως είναι λογικό όλες οι παίκτριες προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια επάνω τους για να παρουσιάζουν μια όμορφη εικόνα τόσο μπροστά στους κριτές όσο και μπροστά στην κάμερα.

Ιωάννα Τούνη: Δείτε για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι στην Θεσσαλονίκη της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του My Style Rocks! (Photos)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λοιπόν το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στην αισθητικό της η οποία επιμελήθηκε και τα νύχια της.

Ιδού:

Νυχτοπερπατήματα για την Σοφία Λεοντίτση! Οι χοροί και τα τραγούδια με παίκτρια του My Style Rocks που δεν περιμέναμε να δούμε!