Το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη στον νικητή του Masterchef, Λάμπρο Βακιάρο και η απρόσμενη συνάντηση!

Το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη στον νικητή του Masterchef, Λάμπρο Βακιάρο και η απρόσμενη συνάντηση!

Το βράδυ της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, ανάμεσα στις εκατοντάδες ευχές, ο Λάμπρος δέχτηκε ένα αναπάντεχο και συνάμα ευχάριστο μήνυμα.


«Μου έστειλε μήνυμα στο facebook ο Άκης Πετρετζίκης, λέγοντας μου συγχαρητήρια, ενώ με κάλεσε να περάσω από το μαγαζί του στην Αγία Παρασκευή να πιούμε καφέ. Πολύ ωραίος τύπος. Είναι εξαιρετικός στην δουλειά του και αυτό που έχει στήσει, είναι μακράν το καλύτερο στον ανταγωνισμό», λέει ο ίδιος στο People.

Ο νέος master chef είναι μόλις 26 ετών και περιγράφει όλα όσα έζησε από την πρώτη κιόλας βραδιά ύστερα από την νίκη του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Απαιτώ να αφαιρούνται οι γυμνές σκηνές μου από την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο γιατί…» Ασύλληπτες δηλώσεις πασίγνωστου ηθοποιού!

«Την αμέσως επόμενη μέρα, μόλις ξύπνησα και μπήκα στα social media, βρήκα χιλιάδες μηνύματα και ενημερώσεις. Φαντάσου πως ακόμα και χθες απαντούσα σε ορισμένα μηνύματα που μου είχαν στείλει από τον Ιούλιο. Όλα πάνε περίφημα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το Star και με την πρόταση που μου έκανε να βρίσκομαι τρεις φορές την εβδομάδα στην Φωλιά των Κου Κου, στην στήλη της μαγειρικής.

Δείτε ακόμη: Nomads: «Πονηρή γυναίκα η Αποστολία.! Ήθελε να….» Απίστευτα καρφιά της Σκορδά στην Ζώη! Τι συνέβη;

Το συγκεκριμένο κανάλι με ανέδειξε και δεν θα πήγαινα πουθενά αλλού. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, αλλά προσωπικά απολαμβάνω πολύ την συμμετοχή μου. Δεν σου κρύβω ότι παρακολουθώ τον εαυτό μου στα βίντεο, ώστε να δω τι μπορεί να αλλάξω για να γίνω ακόμα καλύτερος. Και παρακολουθώ μόνο τον εαυτό μου και κανέναν άλλο. Δεν προσπαθώ να μιμηθώ, καθώς έχω το προσωπικό μου στυλ».

Δείτε ακόμη: Nomads: Κράξιμο άνευ προηγουμένου της Σκορδά στον Πίντζη! «Δεν είναι κατίνα να…»



Από τον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People...