Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα ο Χάρης Χριστόπουλος! Τι έκανε τον κριτή να συγκινηθεί μπροστά στις κάμερες; (Βίντεο)

Χωρίς τίτλο
News 20.11.2017 13:13

Χαμός και σήμερα στο My Style Rocks... Εκτός από τις εντάσεις και τους καυγάδες, σήμερα θα δούμε μία έντονη στιγμή συγκίνησης στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Χριστόπουλος θα συγκινηθεί μπροστά στις παίκτριες, ξεσπώντας σε κλάματα, με αφορμή μία ιστορία - κόνσεπτ που θα μοιραστεί μία νέα παίκτρια στο My Style Rocks. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Του clopy – paste στο My Style Rocks! Εκτός από Λεοντίτση, έχουν αντιγράψει σύνολα και Τούνη – Παναγιώταρου! Οι φωτογραφίες που δεν πρέπει να δουν οι κριτές!

Ο κριτής και γνωστός φωτογράφος δεν θα μπορέσει να κρατήσει τα δάκρυα του και θα ξεσπάσει σε κλάματα, καθώς θα θυμηθεί τον δάσκαλο του, εκείνον που τον έμαθε να συμπεριφέρεται και να είναι σωστός άνθρωπος στην κοινωνία.

Δείτε ακόμη: Η Ραμόνα από το My Style Rocks κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια ελληνικού οίκου μόδας! Το ασύλληπτο backstage video!

Όλα αυτά θα περιγράψει ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια, ενώ μαζί του θα συγκινηθεί και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία θα τον αγκαλιάσει. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε ακόμη: Ερωτευμένος ξανά ο Γιώργος Σαμπάνης! Η καλλονή που του έκλεψε την καρδιά και οι πρώτες του δηλώσεις! (Βίντεο)

Share