Ότι πιο μοντέρνο έχουμε δει! Ο Μιχάλης Ρέππας μας υποδέχεται στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό!

Ότι πιο μοντέρνο έχουμε δει! Ο Μιχάλης Ρέππας μας υποδέχεται στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό!
Γνώρισε την επιτυχία όσο λίγοι δημιουργοί, με ταινίες και σίριαλ που αγαπήθηκαν και παίζονται μέχρι σήμερα. Ο λόγος του καταιγιστικός, τραβάει αμέσως το ενδιαφέρον, όπως και οι διάλογοι που έγραψε στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Ο Μιχάλης Ρέππας, για τον οποίο γίνεται λόγος, ανοίγει στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας για το YOU, κάνει τον απολογισμό της καριέρας του και της ζωής του στο κατώφλι των 60, ενώ μιλάει για το καλλιτεχνικό έτερον του ήμισυ, Θανάση Παπαθανασίου, με τον οποίο έκλεισαν φέτος τα 30 χρόνια συνεργασίας. Διαβάστε παρακάτω...

Μπήκαμε στο γραφείο του στον δεύτερο όροφο, την αγαπημένη του γωνία, απ’ όπου εμπνέεται και γράφει μέχρι σήμερα. Παραμένει παραγωγικός όσο ποτέ, σε σημείο που φέτος μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου προσφέρει τρεις παραστάσεις στην Αθήνα: Το «Βάφ’ τα μαύρα» στο θέατρο Λαμπέτη, τον «Ζορμπά» του Νίκου Καζαντζάκη στο θέατρο Βέμπο και τέλος το πρώτο τους αστυνομικό έργο, «Το παιχνίδι του δολοφόνου» στο θέατρο Ήβη. Η επιβλητική του βιβλιοθήκη δεσπόζει με δεκάδες βιβλία μεγάλων συγγραφέων ταξινομημένα ανά γλώσσα, ενώ το ευρύχωρο σαλόνι του στον πρώτο όροφο προσφέρεται για αρκετή ώρα συζήτησης...



Δείτε ακόμη: Κάψαμε όλα τα εγκεφαλικά μας κύτταρα! Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε! Τώρα έγινε και…
Πόσο καιρό μένετε σε αυτό το σπίτι;

"Νομίζω ότι είναι έξι χρόνια πλέον από τότε που εγκαταστάθηκα."



Έχετε δυνατές αναμνήσεις από αυτόν τον χώρο;

"Στα σπίτια μου υπήρξα πολύ τυχερός. Όλα μου τα σπίτια ήταν ωραία και καλότυχα. Ίσως γιατί γενικά είμαι ένα τυχερό «παιδάκι»."



Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη μάλωσε on air την Ελιάνα Χρυσικοπούλου: “Ξεχάστε τα αυτά! Δεν μας παίρνει εδώ μέσα…”

Σκεφτήκατε ποτέ να μετακομίσετε;

"Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ από τα σπίτια μου κατά την κατασκευή τους. Έχω φτιάξει μέχρι τώρα δύο σπίτια στην Αθήνα και ένα το εξοχικό, τρία. Χόρτασα γραφειοκρατία, ανυπολόγιστα έξοδα και άγχος. Δεν θέλω άλλο. Αυτό το δεύτερο σπίτι μου στην Αθήνα θέλω να είναι το τελευταίο. Μπήκα το 2011 και ελπίζω να με βγάλουν οι νεκροθάφτες."

Ποια είναι η αγαπημένη σας γωνία;

"Όπως σε κάθε σπίτι, το γραφείο μου."



Προσέχετε τον χώρο σας; Διαλέγετε μόνος σας τα αντικείμενα για να τον διακοσμήσετε;

"Θεωρώ ότι τα σπίτια είναι καθρέφτες των κατοίκων τους και πρέπει να τα φτιάχνουν και να τα διακοσμούν οι ίδιοι. Το να μπει ένας διακοσμητής ανάμεσα σε μένα και το σπίτι μου είναι σαν να μπαίνει ένας διαμεσολαβητής ανάμεσα σε μένα και τον εαυτό μου."



Δείτε ακόμη: Ο Κώστας Μπακογιάννης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την γέννηση του γιου του με την Σία Κοσιώνη! «Έχουμε μια ανησυχία για αυτό το παιδί…»

Φωνάζετε φίλους; Τους κάνετε το τραπέζι;

"Όχι πολύ συχνά. Όσο πιο συχνά μπορώ."

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 22/11 μόνο με 1.5€

Φωτογραφίε: Γιάννης Παπαργύρης!