Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για τον ερχομό του πρώτου της μωρού με τον Παύλο Πετρουλάκη! «Θα έρθει...»

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για τον ερχομό του πρώτου της μωρού με τον Παύλο Πετρουλάκη! «Θα έρθει...»
News 21.11.2017 15:32

H Ελένη Τσολάκη ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν κάνει μακροχρόνια σχέδια. Μεταξύ άλλων ανέφερε και το τι θα ήθελε να κάνει την επόμενη σεζόν. Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη 15 χρόνια μετά αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από την εκπομπή της η…(Βίντεο)

«Την κάθε απόφαση την παίρνω με βάση τα δεδομένα που έχω. Δεν ξέρω πώς θα μου τα φέρει η ζωή την επόμενη σεζόν και ποια θα είναι τα δεδομένα», είπε. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα παιδάκι είναι στα σχέδια της;
«Δεν τα σχεδιάζεις αυτά τα πράγματα, δεν τα προγραμματίζεις, έρχονται! Θα έρθει το παιδάκι όταν θα θέλει να έρθει. Γι' αυτό κάνουμε οικογένεια, για να την ολοκληρώσουμε. Φυσικά και θα ήθελα ένα παιδάκι. Είναι απίστευτη χαρά!», λέει στο 7 μέρες tv.

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Κάνουν πρόβα για γονείς! Οι χριστουγεννιάτικες αγορές και οι γλυκές αγκαλίτσες!

Όσο για το αν ο σύζυγο της αντιλαμβάνεται τα ωράρια της δουλειάς της;
«Αντιλαμβάνεται και με στηρίζει και κατανοεί κάθε φάση και στιγμή της δουλειάς μου. Αισθάνομαι ανακουφισμένη που ο σύζυγος μου κάνει άλλη δουλειά. Προτιμώ να γυρίζω στο σπίτι και να έχω διαφορετικές παραστάσεις να ακούσω από εκείνον. Και επειδή στη δική μας τη δουλειά υπάρχει μια τρέλα παραπάνω, νομίζω πως δύο τρελοί στο ίδιο σπίτι δεν θα περνάγαμε ιδιαίτερα καλά», καταλήγει.

Δείτε ακόμη: Ήρθαν τα Χριστούγεννα για την Πηνελόπη Πλάκα! Ο στολισμός υπερπαραγωγή και το πρόσωπο που κλέβει την παράσταση!

Share