Baby on board! Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο μωράκι του! Η τρυφερή ανακοίνωση στα social media!

Baby on board! Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο μωράκι του! Η τρυφερή ανακοίνωση στα social media!
H Luna Simone θα αποκτήσει αδελφάκι! Η Chrissy Teigen και ο σύντροφός της Jogn Legend περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους και το διάσημο μοντέλο το ανακοίνωσε χθες με το πιο τρυφερό ποστ στο Instagram.

Στο video που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, ακούγεται η ίδια να ρωτάει την κορούλα τους ''Τι υπάρχει εδώ μέσα;'' και η μικρή δείχνοντας με το δάχτυλο την κοιλίτσα της μαμάς της να απαντάει ''Ένα μωράκι''. Διαβάστε παρακάτω....

Μάλιστα με το χιούμορ που την διακρίνει η Chrissy δεν παρέλειψε να σημειώσει στην ανάρτησή της την λεζάντα ''Είναι του John''.

Δείτε ακόμη: Γάμος στο My Style Rocks! Όλες οι λεπτομέρειες για την παίκτρια που ντύνεται νυφούλα! Το χλιδάτο κτήμα και το υπέρογκο ποσό που θα ξοδέψει!

https://www.instagram.com/p/BbxZhF5l2gn/?taken-by=chrissyteigen

Το πολυαγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, ενώ η Chrissy που μίλησε πολλές φορές ανοιχτά για το πρόβλημα υπογονιμότητας με το οποίο παλεύει ανέφερε σε συνέντευξή της τον περασμένο Οκτώβριο ότι η ίδια και ο σύζυγός της προσπαθούν μέσω της κατάψυξης ωαρίων να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Δείτε ακόμη: «Η Χριστίνα Ωνάση είναι νεκρή!» Μετά από 27 χρόνια, η επιστήθια φίλη της «χρυσής» κληρονόμου περιγράφει την δραματική στιγμή που βρήκε το άψυχο σώμα της!



Όσο για το πως η μικρή Luna ενδέχεται να υποδεχτεί το νέο μέλος, ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε ‘’Δεν έχω ιδέα. Είναι πολύ γλυκιά και της αρέσει να μοιράζεται, οπότε ας ελπίσουμε ότι αυτό θα μεταφραστεί έτσι’’.

Δείτε ακόμη: Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά την διάρρηξη της βίλας της με τον Ντέμη! «Το πιο σοβαρό για μένα είναι…»



Λίγο αργότερα η Chrissy Teigen έσπευσε στο Instagram να μας δείξει την κοιλίτσα της.

must.com.cy