Παρουσιαστής κατακεραύνωσε το My Style Rocks και την Ιωάννα Τούνη... και η Σοφία Λεοντίτση τον ευχαρίστησε δημοσίως: \"Αυτή που βγήκε σαν...\"

Παρουσιαστής κατακεραύνωσε το My Style Rocks και την Ιωάννα Τούνη... και η Σοφία Λεοντίτση τον ευχαρίστησε δημοσίως: \
Τα κορίτσια από το My Style Rocks πλέον κοιτούν πιο πολύ το πως θα τσακωθούν μεταξύ τους, παρά να κάνουν ένα σωστό σύνολο.

Μετά τον καυγά της Ιωάννας Τούνη με την Σοφία Λεοντίτση, (τώρα που είπα Λεοντίτση τον σύντροφό της τον έχετε δει;! Αν όχι, τρέξτε να τον δείτε εδώ) η κατάσταση ξέφυγε! Οι δυο τους δεν λένε ούτε "γεια", με την Ιωάννα -τουλάχιστον μπροστά από τις κάμερες- να κάνει κάποια προσπάθεια για να την πλησιάσει, ενώ η Σοφία αρνείται κατηγορηματικά! Διαβάστε παρακάτω...

Το τι συνέβη πραγματικά; Δεν το έχουν δείξει στην τηλεόραση, ωστόσο από την μία στιγμή στην άλλη όλα άλλαξαν! Εμείς φυσικά στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε τι συνέβη στα παρασκήνια και χάλασαν οι σχέσεις τους (Δείτε το ρεπορτάζ εδώ)

Η Σοφία Λεοντίτση μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook την οποία έχει και δημόσια, τοποθετήθηκε ξανά για την μάχη που δίνει στο παιχνίδι με τις συμπαίκτριες της, με μία ανάρτηση "κόλαφος"!

Δείτε ακόμη: Του clopy – paste στο My Style Rocks! Εκτός από Λεοντίτση, έχουν αντιγράψει σύνολα και Τούνη – Παναγιώταρου! Οι φωτογραφίες που δεν πρέπει να δουν οι κριτές!

Η ίδια, ευχαρίστησε δημοσίως μια διαδικτυακή εκπομπή, με τον κ.Ρακιτζή, ο οποίος έκραζε χωρίς προηγούμενο το My Style Rocks, την κριτική επιτροπή αλλά και τις εμφανίσεις της Ιωάννας Τούνη. Συγκεκριμένα έγραψε: "Πραγματικά ευχαριστω πολυ την συγκεκριμένη εκπομπή για τα λόγια κ την υποστήριξη της !!!!!!!"



Η συγκεκριμένη εκπομπή, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως όλοι σχολιάζουν την Μαρία Κορινθίου για τις προκλητικές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις της, και την ίδια στιγμή οι ειδικοί του My Style Rocks, επαινούν μία κοπέλα που πάει σχεδόν γυμνή για ποτό, μιλώντας για την Ιωάννα Τούνη. (Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι της Ιωάννας Τούνη εδώ)

Ταυτόχρονα κατακεραύνωσαν και τις υπόλοιπες παίκτριες, που στο άκουσμα του απαράδεκτου χαρακτηρισμού της Ιωάννας Τούνη στην Σοφία Λεοντίτση, "πατσαβούρα", δεν αντέδρασαν και έκατσαν σιωπηλές, ενώ έπρεπε να πάρουν θέση. Δείτε όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:


Και... πριν φύγετε μιας και μιλάμε για την Τούνη, αυτό το έχετε δει; Flashback: H Ιωάννα Τούνη στα πιο αμαρτωλά στιγμιότυπα! Τα φιλιά με τον πρώην στη Μύκονο και το μπικίνι που άναψε φωτιές!