Nomads: Μαλλιά κουβάρια η Φωτιά! Έξαλλος ο Οροκλός! Ο Αλεξάνδρου «κράζει» Αναδιώτη, Μαυρίδη, Χατζηιωάννου: «Είναι λυπηρό να βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά»! (Βίντεο)

Nomads: Μαλλιά κουβάρια η Φωτιά! Έξαλλος ο Οροκλός! Ο Αλεξάνδρου «κράζει» Αναδιώτη, Μαυρίδη, Χατζηιωάννου: «Είναι λυπηρό να βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά»!  (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο ένα σημείωμα έφτασε στη βίλα, το οποίο έλεγε πως οι παίκτες θα πρέπει να βοηθήσουν στην κατασκευή μιας εισόδου στο χωριό.


Ο Νίκος Αναδιώτης, με το που το ακούει, δηλώνει ξεκάθαρα: «Να φτιάξετε. Εγώ δεν μπορώ να έρθω, δεν προβλέπεται ιατρικώς». Το ίδιο υποστηρίζουν και ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Λευτέρη Χατζηιωάννου.

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Οροκλός φανερά ενοχλημένος πέταξε τα καρφιά του στους συμπαίκτες του λέγοντας τα γυναικόπαιδα να κάτσουν πίσω! Διαβάστε παρακάτω...

Τέλος, ο Αλεξάνδρου μιλώντας στην κάμερα πέταξει και αυτός τα καρφιά του λέγοντας: «Είναι λίγο λυπηρό. Θα μου πεις, έχεις φτάσει στην τελική ευθεία, έχεις αντέξει 9 εβδομάδες και βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά που βγάζουν την ουρά τους απέξω σε οτιδήποτε σκληρό και αν συμβαίνει»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS