Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nomads: Μαλλιά κουβάρια η Φωτιά! Έξαλλος ο Οροκλός! Ο Αλεξάνδρου «κράζει» Αναδιώτη, Μαυρίδη, Χατζηιωάννου: «Είναι λυπηρό να βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά»! (Βίντεο)

Nomads: Μαλλιά κουβάρια η Φωτιά! Έξαλλος ο Οροκλός! Ο Αλεξάνδρου «κράζει» Αναδιώτη, Μαυρίδη, Χατζηιωάννου: «Είναι λυπηρό να βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά»!  (Βίντεο)
News 22.11.2017 21:25

Στο σημερινό επεισόδιο ένα σημείωμα έφτασε στη βίλα, το οποίο έλεγε πως οι παίκτες θα πρέπει να βοηθήσουν στην κατασκευή μιας εισόδου στο χωριό.

Ο Νίκος Αναδιώτης, με το που το ακούει, δηλώνει ξεκάθαρα: «Να φτιάξετε. Εγώ δεν μπορώ να έρθω, δεν προβλέπεται ιατρικώς». Το ίδιο υποστηρίζουν και ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Λευτέρη Χατζηιωάννου.

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Οροκλός φανερά ενοχλημένος πέταξε τα καρφιά του στους συμπαίκτες του λέγοντας τα γυναικόπαιδα να κάτσουν πίσω! Διαβάστε παρακάτω...

Τέλος, ο Αλεξάνδρου μιλώντας στην κάμερα πέταξει και αυτός τα καρφιά του λέγοντας: «Είναι λίγο λυπηρό. Θα μου πεις, έχεις φτάσει στην τελική ευθεία, έχεις αντέξει 9 εβδομάδες και βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά που βγάζουν την ουρά τους απέξω σε οτιδήποτε σκληρό και αν συμβαίνει»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS
Share