Αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά τα σπίτια των κοριτσιών του My Style Rocks! Της Παναγιώταρου είναι το πιο χλιδάτο και της Τούνη... αγαπησιάρικο!

Αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά τα σπίτια των κοριτσιών του My Style Rocks! Της Παναγιώταρου είναι το πιο χλιδάτο και της Τούνη... αγαπησιάρικο!
Τα κορίτσια του My Style Rocks έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, η καθεμία για διαφορετικό λόγο.

Ο έντονος χαρακτήρας τους και οι τριβές που έχουν συνεχώς μεταξύ τους, τις έχουν κάνει να είναι το επίκεντρο και το τηλεοπτικό κοινό να τις συζητάει συνεχώς. Διαβάστε παρακάτω...

My Style Rocks: Η άγνωστη σχέση του Στέλιου Κουδουνάρη με παίκτρια! Το ταξίδι στο Παρίσι και το κοινό μυστικό

Στο Youweekly.gr καταφέραμε και εξασφαλίσαμε φωτογραφίες από τα υπέροχα σπίτια κάποιων παικτριών από το παιχνίδι. Μπήκα στο διαμέρισμα της Ιωάννας Τούνη στην Θεσσαλονίκη, της όμορφης Barbie Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, στο μικρό της παρέα Βρισηίδα αλλά και στου τσαμπουκά του παιχνιδιού, Ραμόνας Βλαντή.

Ας ξεκινήσουμε με την Ιωάννα Τούνη. Μπορεί το σέξι κορίτσι του My Style Rocks να φαντάζεστε ότι μένει σε ένα άκρως αισθησιακό σπίτι, με αλυσίδες, χειροπέδες και όλα τα σχετικά, μπορεί στο παρελθόν να είχαμε δει ερωτικά στιγμιότυπα της με συντρόφους της στην Μύκονο (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες), όμως το κορίτσι είναι ρομανικό και μένει σε ένα κουκλίστικο, βαμμένο ροζ διαμέρισμα...

Του clopy – paste στο My Style Rocks! Εκτός από Λεοντίτση, έχουν αντιγράψει σύνολα και Τούνη – Παναγιώταρου! Οι φωτογραφίες που δεν πρέπει να δουν οι κριτές!



My Style Rocks: Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε παραλία της Μυκόνου!

Μπορεί η Ιωάννα τούνη να θεωρείται από τις πιο όμορφες και αισθησιακές κοπέλες... Όμως κι εκείνη κάποιος, κάπου, κάποτε... κορίτσια μας καλά.... την άφησε και πέταξε σε άλλες αγκαλιές. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr υπήρξε ένας άντρας που την έκανε να κλαίει πάνω σε αυτό το αγαπησιάρικο κρεβάτι. Ένας επώνυμος κύριος... (Δείτε το ρεπορτάζ εδώ)



My Style Rocks: Το μυστικό που κρύβουν Λεοντίτση – Τούνη! Το περιστατικό που διέλυσε την σχέση του και δεν γνώριζε κανείς!

Και αφήνουμε την Ιωάννα Τούνη... και φεύγουμε αμέσως για το σπίτι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Η Αλεξάνδρα μας, παντρεύεται τον Ιούλιο τον αγαπημένο της και πολύ γνωστό πλαστικό χειρούργο. Μάλιστα, το Youweekly.gr τους είχε απαθανατίσει τις προάλλες που έκαναν τα ψώνια για το σπίτι τους (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Η Αλεξάνδρα, που έχει και μία κούκλα μαμά, σαν εκείνη (Δείτε την εδώ), μας άνοιξε το σπίτι της κι εμείς είμαστε έτοιμοι να σας το παρουσιάσουμε...



My Style Rocks: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Μαρίας Μανδάνα! Δείτε τον για πρώτη φορά


Μπορεί τώρα να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του μέλλοντα άντρα της, όμως... το youweekly.gr σας είχε βρει φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον... πρώην της στην Μύκονο σε καυτά τετ-α-τετ στην παραλία (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες)


Αποκάλυψη – My Style Rocks: Ο λόγος που η παραγωγή έβγαλε εκτός παιχνιδιού την Γεωργίου Μάλλιου! Δεν ήταν δική της η απόφαση…


Επόμενη στάση; Το σπίτι της μικρούλας του My Style Rocks, Βρισηίδας Ανδριώτου! Ένα όμορφο διαμέρισμα, στο οποίο μένει με την οικογένεια της ακόμη, αφού είναι μόλις 21 χρονών. Δείτε τα πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί:

My Style Rocks: Παίκτρια – φαβορί λιώμα στο μεθύσι σε γνωστό μπαρ! Όλο το παρασκήνιο



Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Δείτε για πρώτη φορά τον σύζυγο της Χριστίνας Νούλια (Photos)

Κλείνουμε την πόρτα στην Βρισηίδα και πάμε να πιούμε το καφεδάκι μας στην Ραμόνα... η οποία δεν άνοιξε το σπίτι της σε εμάς, αλλά στην εκπομπή "ΕΔΩ". Όμως... δεν θα μπορούσαμε να την αφήσουμε έξω από αυτό το θέμα μιας και είναι η αγαπημένη σας! Η Ραμόνα, ζει με τα παιδάκια της σε μία υπέροχη μονοκατοικία την οποία θα δείτε ξεκάθαρα στο βίντεο που ακολουθεί:


Μισό λεπτάκι... Το σύντροφο της Σοφίας Λεοντίτση τον είδες; Δες εδώ τον κούκλο αγαπημένο της.