Πάγωσε η Ντορέττα όταν άκουσε πως η Μπεζαντάκου θα κάνει εκπομπή! Η ατάκα του Βασάλου που μας άφησε άφωνους!

Πάγωσε η Ντορέττα όταν άκουσε πως η Μπεζαντάκου θα κάνει εκπομπή! Η ατάκα του Βασάλου που μας άφησε άφωνους!
Η Στέλλα Μπεζαντάκου αποκάλυψε πως ετοιμάζει τη νέα της εκπομπή και μάλιστα σε καλό κανάλι! Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδιές ο αδελφός του Παντελίδη: «Σαν σήμερα ήρθες στη ζωή άρχοντα. Δεν προλάβαμε… »

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν άκουσε την... είδηση στην αρχή έμεινε άφωνη και στην συνέχεια ξέσπασε σε γέλια! Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια έσπευσε να αναφέρει: «Δεν ξέρω τι να κάνω. Να αγχωθώ; Λέει ότι θα κάνει μεσημεριανή εκπομπή σε καλό κανάλι. Τι παιδιά; Υπάρχει κάποιο υπονοούμενο που έπρεπε να καταλάβουμε; Στέλλα μη μας αγχώνεις... Ας έρθεις τουλάχιστον απέναντι, να μπορέσουμε να σε αντιμετωπίσουμε. Μη γίνει εδώ πέρα καμιά τρελή».

Δείτε ακόμη: «Είμαι έγκυος και….» Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης που μας γέμισε ερωτηματικά!

Κλείνοντας, ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο εάν θα πήγαινε στην εκπομπή της Στέλλας Μπεζαντάκου και με την σειρά του εκείνος είπε: «Όχι μωρέ, θα ήθελα να πάω σε κάποιον σχετικό, αν είναι να πάω σε κάποιον άσχετο πάλι…»

Δείτε ακόμη: Λύγισε on air η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τα σχόλια για τη Μίνα Αρναούτη και η αναφορά στα γενέθλια του Παντελίδη!