Δέσποινα Βανδή: Όταν μία σταρ αυτοκανιβαλίζεται για λίγους πόντους δημοσιότητας!

Δέσποινα Βανδή: Όταν μία σταρ αυτοκανιβαλίζεται για λίγους πόντους δημοσιότητας!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μόνο στην ελληνική showbiz μπορεί να συμβεί ένα τέτοιο φαινόμενο κανιβαλισμού όπως στην περίπτωση της δημοφιλούς τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή!

Λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν, κατά το οποίο εισέβαλαν στο σπίτι της ληστές εκείνη φωτογραφίζεται με το νεγκλιζέ σε κρεβατοκάμαρα, "πουλάει" το δράμα που της συνέβη, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε κατακεραυνώσει το δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαλόπουλο που είχε τολμήσει να γράψει, πως η Δέσποινα Βανδή του μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό! Διαβάστε παρακάτω..

Ερώτημα: Πώς γίνεται στο Instagram να γράφεις ότι δεν σε σέβονται οι δημοσιογράφοι που αναφέρουν το περιστατικό που σου συνέβη, μέσα από δικές σου δηλώσεις! Δήθεν ότι δεν μίλησες, γιατί είχες πόνο για όλο αυτό και δύο μέρες μετά να κάνεις δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, για το συγκεκριμένο περιστατικό με αναλυτικές περιγραφές και μετά από 4 ημέρες να ομολογείς ακόμη και το τι ακριβώς σου έκλεψαν μέσα από το σπίτι και να το "πουλάς" ως εξώφυλλο στην μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας! Δηλαδή στο Πρώτο Θέμα...



Άρα στην ουσία, η Δέσποινα Βανδή δεν ήθελε να την κανιβαλίσουν οι δημοσιογράφοι και να την σεβαστούν για το δράμα που πέρασε, γιατί στην πραγματικότητα ήθελε η ίδια να αυτοκανιβαλιστεί και να περιγράψει με το δικό της τρόπο αυτό που της συνέβη.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά τους συντρόφους των κοριτσιών του My Style Rocks! Ποιoς σας αρέσει περισσότερο;

Συμπέρασμα: Οι διάσημοι της ελληνικής σόουμπιζ θα πρέπει να επιλέγουν οι ίδιοι την μέθοδο του αυτοκανιβαλισμού τους και οι υπόλοιποι, οι δημοσιογράφοι δηλαδή, θα πρέπει απλά να δέχονται τις πληροφορίες μέσω του "αντικειμένου" και όχι μέσω του ρεπορτάζ...Για να καταλάβετε τι ακριβώς συνέβη......



.... Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Έσκασε το θέμα, την περασμένη εβδομάδα ότι ληστέψανε το σπίτι της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μέσα στο χρονικό διάστημα που ο ποδοσφαιριστής είχε πάει να πάρει την κόρη του από ένα πάρτι. (Δείτε εδώ)

Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, αρχισυντάκτης του YOU υποστήριξε ότι μίλησε με την Δέσποινα Βανδή και χρησιμοποίησε δηλώσεις της τραγουδίστριας στο περιοδικό YOU. Η Δέσποινα με το που είδε το εξώφυλλο του περιοδικού, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram ουσιαστικά διαψεύδοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις.



Τι καταλαβαίνετε από την ανάρτηση στο Instagram της Δέσποινας Βανδή; Ότι δεν θέλει να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι με το συγκεκριμένο θέμα και να την σέβονται γι'αυτό που πέρασε και δεν θέλει να επηρεαστεί η ψυχολογία των παιδιών της! Και τσουπ μετά από δύο ημέρες η Δέσποινα Βανδή που δεν πάει ποτέ σε εκδηλώσεις και δεν κάνει ποτέ δηλώσεις επί προσωπικού, την βλέπουμε περιγραφικότατη και αναλυτικότατη να λέει τι ακριβώς τι συνέβη και ταυτόχρονα το οξύμωρο ξανακαταχεριάζει το περιοδικό YOU για δηλώσεις που δεν έκανε. Που όμως ουσιαστικά είναι οι ίδιες που λέει και στις κάμερες... Ίσως και χειρότερες!!!! (Δείτε εδώ)

Δείτε ακόμη: Κάγκελο η Σταματίνα με την αποκάλυψη του Βερύκιου! Της είπε τι συζητούν οι συνάδερφοι του Θέμη πίσω από την πλάτη της (Βίντεο)

Και το τερματίζει η Δέσποινα Βανδή κάνοντας εξώφυλλο στο People, στο οποίο περιοδικό δηλώνει με λεπτομέρειες ακόμη και τι πήραν οι ληστές! Δηλαδή και να μην θέλουμε να συντηρήσουμε το θέμα... το συντηρεί και το ενισχύει από μόνη της! Του δίνει μια έκταση και το κάνει τεράστιο λες και είναι η μοναδική που μπήκαν στο σπίτι της και την ληστέψανε! Προσέξτε!!! Και ταυτόχρονα λέει... ότι δεν ήταν και σημαντικό θέμα μπροστά σε άλλα περιστατικά που συμβαίνουν σε άλλους συμπολίτες μας! Εσείς τι καταλαβαίνετε με όλα αυτά που σας περιγράψαμε; Έχουμε δίκιο πως με την συγκεκριμένη τακτική αυτοκανιβαλίζεται ή όχι;