My Style Rocks: Η Ιωάννα Τούνη αποχαιρέτησε τα μακριά της μαλλιά! Δείτε το νέο της look!

My Style Rocks: Η Ιωάννα Τούνη αποχαιρέτησε τα μακριά της μαλλιά! Δείτε το νέο της look!
Η Ιωάννα Τούνη ξαναχτυπά σε... διαφορετική έκδοση!

Η καλλονή Θεσσαλονικιά μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι μόδας του My Style Rocks και για τον λόγο αυτό εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας έχουμε αποκαλύψει τα πάντα για την ζωή της, διότι... καταλαβαίνετε! Όταν ένα άτομο βρίσκεται στο επίκεντρο ο κόσμος θέλει να ξέρει τα πάντα για την ζωή του... διαβάστε παρακάτω...

My Style Rocks: Η σχέση του Στέλιου Κουδουνάρη με παίκτρια και το κοινό μυστικό! Η φωτογραφία που τους πρόδωσε…

Αφού λοιπόν σας είχαμε δείξει τον άντρα που την παράτησε μια μέρα έτσι ξαφνικά (δείτε τον εδώ) μετά σας δείξαμε και το κουκλίστικο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη που έκλαιγε με μαύρο δάκρυ για να τον ξεπεράσει (δείτε το εδώ) έτσι για να συμπληρώσουμε το όλο story.

Αλλά για να μην ξεφεύγουμε και πολύ, το θέμα μας είναι πως η Ιωάνν Τούνη, μετά το "ξεμάλλιασμά" της με τον Σοφία Λεοντίτση - που πρώτοι εμείς σας αποκαλύψαμε το περιστατικό που είχε συμβεί σε μια βραδινή κοινή τους έξοδος και ξεκίνησε ο καυγάς τους (δείτε εδώ) αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή για να ανανεωθεί ψυχήτε και σώματι και στόχος αυτής της αλλαγής ήταν τα μαλλιά της.

Η Θεσσαλονικιά δοκίμασε να δει αν της πηγαίνει το καρέ που είναι και η απόλυτη τάση για φέτος τον χειμώνα και εμείς έχουμε να πούμε πως καλό είναι κι αυτό αλλά τα μακριά μαλλιά της πάνε καλύτερα!

My Style Rocks: Παίκτρια – φαβορί λιώμα στο μεθύσι σε γνωστό μπαρ! Όλο το παρασκήνιο

Εσείς τι λέτε; Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

Και πριν φύγετε δείτε κι αυτό:

Flashback: H Ιωάννα Τούνη στα πιο αμαρτωλά στιγμιότυπα! Τα φιλιά με τον πρώην στη Μύκονο και το μπικίνι που άναψε φωτιές!