Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε πως του ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη το τέλος της συνεργασίας τους: \"Μου είπε...\"

Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε πως του ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη το τέλος της συνεργασίας τους: \

Ήταν μέσα Αύγουστου, όταν ο Γιώργος Λιανός συναντήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη στα studio Pro.


«Κάναμε μια προσωπική κουβέντα που θα μείνει μεταξύ μας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, συναποφασίσαμε να το αφήσουμε και να προχωρήσει ο καθένας μόνος του. Μάλιστα, μου είπε χαρακτηριστικά πως ‘’είμαι σίγουρη πως αυτή η διακοπή της συνεργασίας θα σε ωφελήσει και θα σου βγει σε καλό’’.

Επειδή είχαν προηγηθεί και ορισμένες συζητήσεις στο κανάλι, ήμουν υποψιασμένος ότι μπορεί να σταματήσει η συνεργασία μας και δεν σου κρύβω πως είχα ήδη σηκώσει και ένα-δυο τηλέφωνα», λέει γελώντας. Διαβάστε παρακάτω...

My Style Rocks: Η Σοφία Λεοντίτση ξεφτίλισε δημοσίως την Ιωάννα Τούνη! Η ανάρτηση που προκάλεσε εντυπώσεις…

Στις 5 Σεπτεβρίου, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Γιώργο να την έχει στην αγκαλιά του και την λεζάντα «Πάντα μου κάνεις τέτοιες εκπλήξεις, όπως σήμερα. Σ΄ αγαπώ». (Δείτε εδώ)

Όπως λέει ο Γιώργος: «Εκείνη την ημέρα που βγάλαμε την φωτογραφία, πήγα να υπογράψω την λύση της σύμβασης, ώστε να είμαι και νομικά κατοχυρωμένος για να μπορέσω να προχωρήσω.

My Style Rocks: Η Χριστίνα υποδύθηκε τον «Marilyn Manson»! Η επεισοδιακή τούμπα και το ατύχημα! (Βίντεο)

Γνωρίζω πως η διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος, Ισαβέλλα Σασλόγλου, με την οποία έχω εξαιρετικές σχέσεις, ήθελε να παραμείνω στον Alpha. Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όμως, δεν υπήρχε κάποιο project να με κρατήσει».

«Σκοτωμός» μεταξύ Γιώργου Λιάγκα – Αλεξάνδρας Τσόλκα: «Είσαι ξεφτιλισμένη» – Τα καρφιά για τα Αποκαλυπτικά και η απάντηση…



Από τον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό people!