Καινούργιου και Μάλλης: Έχουν την χειρότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και την κάνουν ακόμη χειρότερη

Καινούργιου και Μάλλης: Έχουν την χειρότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και την κάνουν ακόμη χειρότερη

Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει με την εκπομπή που έχει στήσει ο Θέμης Μάλλης και την «εκτελεί» η Κατερίνα Καινούργιου!


Πρόκειται για ένα trash περιεχόμενο, αδιάφορο και μέτριο που σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό. Σαν να μην έφτανε αυτό το «αχτύπητο» δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης θα καταβάλλει προσπάθεια να κάνει το προϊόν του ακόμη χειρότερο! διαβάστε παρακάτω...



Γιώργος Λιανός: Το παρασκήνιο της μεταγραφής στον ΣΚΑΙ και η λήξη της συνεργασίας με την Μενεγάκη! «Μου ανακοίνωσε ότι…»


Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου που τόσο πολύ προσπάθησε για να γίνει κάποια στιγμή «κεντρικιά» αποφάσισε να αφήσει φαίνεται το τηλεοπτικό της μέλλον θαμμένο για πάντα στα υπόγεια του καναλιού Ε! Την Κατερίνα δυστυχώς δεν τη σώζουν ούτε τα μίνι ούτε η βλεφαρίδα κάγκελο ούτε η τρέσα ούτε τα βαθιά ντεκολτέ ούτε οι μπότες πάνω από το γόνατο! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της που θυμίζουν την Άρτα και τα Γιάννενα δεν μπορούν να πείσουν δυστυχώς το τηλεοπτικό κοινό!


Το τηλεοπτικό κοινό όμως φαίνεται να «τσιμπάει» με τις αληθινές» trash ιστορίες τηλεθεατριών της εκπομπής!!! Εκεί φαίνεται ότι η Κατερίνα με τη βλεφαρίδα κάγκελο το έχει…


Οι ιστορίες που ακούει ο τηλεθεατής φαίνεται να αγγίζουν ένα κομμάτι της ψυχής του όπως άλλωστε ένα κομμάτι της ψυχής του τηλεθεατή άγγιζε κι το περίφημο Ερωτοδικείο στο New Channel με τη Βίκυ Μιχαλονάκου. Εκείνη την περίοδο το κίτρινο και το trash στην Ελλάδα είχε γνήσιους αντιπροσώπους σε μια ελληνική τηλεόραση εφηβική. Το να έχουμε σήμερα τέτοιου είδους εκπομπές είναι ένα πισωγύρισμα σε μια άλλη εποχή που καλώς ή κακώς την έχουμε αφήσει πίσω μας.


Τραγικές ώρες για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον άντρα της! Τι συνέβη;


Το γράφουμε αυτό γιατί σύμφωνα με τα τελευταία τηλεοπτικά νέα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα ασχολείται στο άμεσο μέλλον μόνο με τέτοιου είδους ιστορίες και πολύ λιγότερο με το ρεπορτάζ του lifestyle. Λογικό φαίνεται κάτι τέτοιο διότι τα νούμερα γράφουν διψήφιο μόνο όταν οι ιστορίες ξεκινάνε και φωτίζουν το μαύρο σκοτάδι στα νούμερα τηλεθέασης της Καινούργιου και του Μάλλη.


Αυτό μαθηματικά θα οδηγήσει στην απαξίωση της παρουσιάστριας λόγω του τηλεοπτικού προϊόντος που θα παρουσιάζει. Ο Θέμης Μάλλης που είναι ένας εξαιρετικός αρχισυντάκτης στο κανάλι που δουλεύει θα φροντίσει να σώσει τον εαυτό του με τα νούμερα που θα κάνει η εκπομπή αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σώσει την αξιοπρέπεια του μέσου αλλά και την αξιοπρέπεια της παρουσιάστριας. Η εκπομπή της Κατερίνας από αδιάφορη και κάτω του μετρίου λόγω περιεχομένου θα γίνει «κίτρινη» και trash προκειμένου να προσεγγίσει κοινό.


My Style Rocks: Το τραγικό παρελθόν της Τζώρτζιας Βαϊνά, ο ισχυρός πρώην σύντροφός της και τα χρέη που τον οδήγησαν στο κρατητήριο…


Η ιστορία της τηλεόρασης έχει δείξει ότι κανένας δεν έχει γυρίσει από την κόλαση της απαξίωσης. Μπορεί η εκπομπή να αντέξει λίγες εβδομάδες αλλά θα είναι τέτοια η κατακραυγή που γρήγορα θα κατεβάσει ρολά! Το θέμα είναι πώς μια πραγματικά φερέλπιδα παρουσιάστρια θα μπορέσει να ξανακάνει μια νέα αρχή. Ας το σκεφτεί αυτό η συμπαθέστατη και γλυκύτατη Κατερίνα Καινούργιου πριν να είναι αργά.