My style rocks: Χαμός με την Βρισηίδα και την απότομη συμπεριφορά της! Πρόσβαλε δημοσίως την Αραβανή και εξερράγη η Κατσαΐτη! Τσακώθηκε με όλους...(Βίντεο)

My style rocks: Χαμός με την Βρισηίδα και την απότομη συμπεριφορά της! Πρόσβαλε δημοσίως την Αραβανή και εξερράγη η Κατσαΐτη! Τσακώθηκε με όλους...(Βίντεο)
Χαμός σήμερα στο My Style Rocks με την Βρισηίδα Ανδριώτου και ... όλους...

Η παίκτρια έκανε μία απίστευτη συμπεριφορά δημοσίως ξεσπώντας εναντίον της Ευαγγελίας Αραβανή και προκαλώντας τον θυμό της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Διαβάστε παρακάτω...

My Style Rocks: Γιατί δεν εμφανίστηκε η Ιωάννα Τούνη; Τι συνέβη;

Την ώρα που την σχολίαζαν οι κριτές ακούστηκε η Ραμόνα ότι κάτι συζητάει με την Βασιλική και τότε ρωτάει η Ευαγγελία την Βρισηίδα: "Τι λένε εκεί άραγε τα κορίτσια Βρισηίδα!", με την παίκτρια να ανταποκρίνεται... "Αραβανή εσύ να τους ρωτήσεις που θες να μάθεις!", και εκείνη την ώρα η Κατσαΐτη πετάγεται και λέει "Κυρία Αραβανή θες να πεις!".

My Style Rocks: Τραυματισμός για την Βασιλική Ρούσσου! Βγήκε κουτσαίνοντας στην πασαρέλα! (Βίντεο)

Ενώ όταν ο λόγος πήγε στην Ραμόνα εξήγησε ότι η Βρισηίδα έχει παρεξηγηθεί επειδή είπαν αν παίρνει βοήθεια από εξωτερικό συνεργάτη, χωρίς να είπαν για εκείνη προσωπικά: "Εμείς δεν μιλήσαμε για την Βρισηίδα. Είπαμε για κοπέλα που είχε στυλίστα και έχει φύγει πια από το παιχνίδι. Απλά της είπα αν την βοηθάει κανείς, δεν είπα κάτι άλλο...", ενώ στο παιχνίδι του καυγά μπήκε και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στέλνοντας τα καρφιά της στην παίκτρια.

Χαμός στο My Style Rocks: Η Σοφία Λεοντίτση αρπάχτηκε με την Κατσαΐτη και την «αποστόμωσε» με μία ατάκα φωτιά…(Βίντεο)

Η Βρισηίδα δεν άντεξε πολύ έβαλε τα κλάματα και είπε: "Εγώ δεν έχω δικαίωμα να κάνω κάποια καλή εμφάνιση; Πρέπει δηλαδή να πω ότι έχω στυλίστα για να ικανοποιηθείτε;" - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: