Αποκλειστικό! Μάθαμε το φύλο του μωρού της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Περιμένει...

Αποκλειστικό! Μάθαμε το φύλο του μωρού της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Περιμένει...
από την Τζώρτζια Συρίχα / Φωτογραφίες: Papadakis Press

Πιο ανανεωμένη από ποτέ είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις τελευταίες μέρες, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε για τα καλά στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πλέον έχει περάσει το λεγόμενο κρίσιμο διάστημα για τις εγκύους –δηλαδή τους τρεις πρώτους μήνες– και μιλάει ανοιχτά για το παιδί που περιμένει χωρίς να κρύβει τη χαρά της μπροστά στις κάμερες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου! Την μεγαλύτερη κρίση στον γάμο του περνάει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz..

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η παρουσιάστρια του «Happy Day» επιθυμεί να περιμένει τον πρώτο της γιο, μετά από δύο κορίτσια (την 6χρονη Νάγια και την 4χρονη Μαίρη) που απέκτησε με τον Θέμη Σοφό. Μάλιστα ο γιατρός της παρουσιάστριας θα τους πει με σιγουριά σε διάστημα δύο εβδομάδων ποιο θα είναι πράγματι το φύλο του μωρού! Προς το παρόν της έχει δώσει πιθανότητες και οι περισσότερες είναι να περιμένει αγοράκι!



Παράλληλα το Youweekly.gr σας αποκάλυψε και το φύλο του μωρού της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι... διαβάστε την συνέχεια εδώ

Όπως μεταφέρουν άτομα που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, δάκρυσαν από συγκίνηση μόλις έμαθαν τα νέα, καθώς είναι κάτι που περίμεναν και οι δύο, λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου πως θα ήταν πολλές τέσσερις γυναίκες σε ένα σπίτι. Μέχρι στιγμής πάντως προσπαθούν να είναι συγκρατημένοι και δεν επιβεβαιώνουν –ούτε και διαψεύδουν– τίποτα σχετικά με το φύλο του μωρού, θέλοντας να κρατήσουν αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, προς το παρόν.



Πάντως... σας έρχεται μία πολύ όμορφη αποκάλυψη σε λίγες μέρες στο Blog της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Youweekly.gr... Συντονιστείτε!

Πριν φύγετε, το φύλο του μωρού της Δούκισσας το ξέρετε; Γιατί εμείς το μάθαμε και σας το αποκαλύπτουμε εδώ!



Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€, την Τετάρτη 29/11